Φεστιβάλ Βενετίας: Η Angelina Jolie φόρεσε τη Νο1 τάση του χειμώνα 2024

Είναι ο ορισμός της αβίαστης κομψότητας και της εκλεπτυσμένης αισθητικής

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Στις 29 Αυγούστου 2024 η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα της ταινίας της "Maria", όπου υποδύεται τη Μαρία Κάλλας. Με ένα ρετρό look κέρδισε τις εντυπώσεις με την αβίαστη φινέτσα και την εκλεπτυσμένη αισθητική της, ενώ δύο σημεία σχολιάστηκαν επιπλέον σχετικά με την εμφάνισή της:

Τα πολύ ξανθά μαλλιά της αλλά και τα υπερβολικά αδυνατισμένα χέρια της, με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου και τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με την υγεία της ηθοποιού. Από την άλλη, το στυλ της κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού η Angelina φόρεσε τη Νο1 τάση του φετινού χειμώνα, που θα βλέπεις παντού μόλις δροσίσει για τα καλά.

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Angelina Jolie φόρεσε τη Νο1 τάση του χειμώνα 2024

Μια υπέρκοψμη εμφάνιση έκανε η διάσημη σταρ στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, με τα φλας να πέφτουν επάνω της - και δικαίως. Με ένα look που θύμιζε old Hollywood και μια εικόνα που σίγουρα παρέπεμπε στον ρόλο της στην ταινία αλλά και στο στυλ της Μαρίας Κάλλας, η Angelina Jolie για άλλη μία φορά μπήκε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες του Φεστιβάλ.


Ένα μάξι ντραπέ μπεζ φόρεμα διά χειρός Tamara Ralph σε minimal γραμμή συνδυάστηκε αριστοτεχνικά με ένα γούνινο ετόλ, από faux γούνα, υλικό που πρωταγωνιστεί στις τάσεις του φετινού χειμώνα. Θα το δεις σε πανωφόρια, σε λεπτομέρειες σε σακάκια και αξεσουάρ, αφού οι πασαρέλες έχουν ήδη δείξει ότι οι γούνες θα πρωταγωνιστήσουν στα winter looks μας.

H faux γούνα στις πασαρέλες

Οι πασαρέλες για τον επερχόμενο χειμώνα πλημμύρισαν από πολυτελείς υφές, καθώς οι σχεδιαστές αγκάλιασαν τη σοφιστικέ γοητεία της ψεύτικης γούνας, μέσα από μακριά παλτό αλλά και ετόλ, δημιουργώντας κομψές εμφανίσεις, αναδεικνύοντας την ήσυχη πολυτέλεια.

Από τις πολυτελείς δημιουργίες των Dolce Gabbana και Mui Mui μέχρι τα statement πανωφόρια των Tom Ford, Marni και Louis Vuitton, όλα δείχνουν πως η faux fur θα μας απασχολήσει πολύ τη νέα σεζόν.


Σε αποχρώσεις όπως λευκό, σοκολατί αλλά και κλασικό μαύρο ή ακόμα και bold τόνους, τα σχέδια που θα πρωταγωνιστήσουν είναι οι ογκώδεις γραμμές, τα μπουφάν αλλά και τα βραδινά γουνάκια ετόλ, σαν αυτό που επέλεξε η Angelina Jolie στο Φεστιβάλ της Βενετίας.


Style note: Οι γούνες τα τελευταία χρόνια δείχνουν τη δυναμική τους σε all-day looks και αποποιούνται τον glam χαρακτήρα που είχαν κατά το παρελθόν, αφού οι γυναίκες συνήθιζαν να τις φορούν μόνο σε βραδινές εμφανίσεις. Πλέον θα τη συνδυάσεις με το τζιν σου παντελόνι αλλά και με το αγαπημένο κάπρι παντελόνι της νέας σεζόν, δημιουργώντας εύκολα σικάτα outfits στην καθημερινότητά σου.