Μύκονος: Με ροζ "καυτό" μπικίνι στην παραλία - Μαμάδες και οι δύο με θεϊκά κορμιά

Έφεραν αναστάτωση στο Νησί των Ανέμων

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@chiaraferragni
instagram@chiaraferragni

Έχει βουλιάζει το νησί από επώνυμες και μη παρουσίες, που απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι στις υπέροχες παραλίες αλλά και στα γραφικά σοκάκια. Η Μύκονος έχει γίνει και φέτος πόλος έλξης των επωνύμων από κάθε σημείο του πλανήτη, που την επισκέπτονται για να ζήσουν εκ των έσω το δικό τους... παραμύθι!

Ο φακός "τσάκωσε" αυτήν τη φορά δύο επώνυμες να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα και να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους. Μαμάδες και οι δύο, δεν πέρασαν απαρατήρητες μέσα στα ροζ "καυτά" μπικίνι τους, που τόνιζαν τα θεϊκά κορμιά τους.

Μύκονος: Με ροζ "καυτό" μπικίνι στην παραλία - Μαμάδες και οι δύο με θεϊκά κορμιά

Οικογενειακώς έφτασαν και φέτος στο Νησί των Ανέμων η Μαριέττα Χρουσαλά και η Chiara Ferragni, που πέρασαν μερικές μέρες με τους δικούς τους ανθρώπους, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού. Η πρώτη έφτασε στη Μύκονο με τον άντρα της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία τους παιδιά και η δεύτερη προτίμησε την παρέα της μαμάς της και της αδελφής της.

Στην παραλία όλη μέρα, δεν πέρασαν απαρατήρητες με το ροζ μπικίνι που επέλεξαν και οι δύο να φορέσουν, με το αψεγάδιαστο κορμί των κούκλων μαμάδων να γίνεται viral ανάμεσα στους... τυχερούς που τις πέτυχαν στη θάλασσα. Η Μαριέττα επέλεξε underwired μπικίνι σε φωτεινό φούξια, που τόνιζε το γραμμωμένο κορμί της, με τους ζηλευτούς κοιλιακούς της να προκαλούν θαυμασμό.

μαριέττα χρουσαλά με ροζ μαγιό στη μύκονο

Η Chiara από την άλλη προτίμησε σχέδιο τριγωνάκι σε bold pink απόχρωση, που συνδύασε με σαρόνγκ σε παρόμοιους τόνους. Με κορμί... έφηβης και οι δύο, απέδειξαν και με το παραπάνω ότι αν και μανούλες, μια υγιεινή διατροφή αλλά και η συστηματική άσκηση τις βοηθούν να παραμένουν fit!

chiara ferragni ροζ μπικίνι

Τα μυστικά της Μαριέττας Χρουσαλά για θεϊκό κορμί

Από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram καταλαβαίνεις ότι μια προσεγμένη διατροφή αλλά και η γυμναστική είναι στις προτεραιότητές της. Αποφεύγει τα τηγανητά και τα πολύ λαδερά φαγητά, επιλέγοντας σαλάτες, φρούτα, θαλασσινά και ψάρια, ενώ οι καλοκαιρινές ατασθαλίες της, που κάνει μαζί με τα παιδιά της, περιλαμβάνουν γρανίτες και παγωτά, που μετά φροντίζει... να κάψει κάνοντας πολύ κολύμπι στη θάλασσα.


Τα σπορ, άλλωστε, είναι μέσα στην καθημερινότητά της, αφού, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, το βόλει, το τένις, η ποδηλασία και το μπάσκετ είναι τα αγαπημένα της. Επιπλέον, γυμνάζεται σχεδόν τέσσερις φορές την εβδομάδα, κυρίως με αερόβια άσκηση και ενδυνάμωση.