Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Υπέροχες εμφανίσεις των σταρ στο «Pledude to the Olympics»

Οι haute couture δημιουργίες που ξεχώρισαν στο "κόκκινο χαλί"

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Μια γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 πραγματοποιήθηκε την παραμονή της τελετής έναρξης και μια μακριά λίστα με VIP καλεσμένους παρέλασε στο μεγάλο event "Prelude To The Olympics" που διοργάνωσε η LVMH με οικοδέσποινα την Anna Wintour.

Με συμπαρουσιαστές τους Charlize Theron, Serena Williams, Rosalía και Omar Sy η λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Louis Vuitton, σχεδιασμένο από τον Frank Gehry. Ένα πάρτι με πινγκ πονγκ, ποδόσφαιρο, τοξοβολία και πολλά άλλα αθλήματα, μαζί με ένα πλούσιο μενού από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Jean Imbert και πολλά ευφάνταστα κοκτέιλ από την Moët Hennessy.

Φυσικά δεν έλειψαν οι επώνυμες κυρίες, που για άλλη μία φορά κέρδισαν τα φλας με τις haute couture εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, που ανέδειξαν διάφορα στυλ: Αθλητικό, chic-casual, glam αλλά και feminine-sexy, με τις δημιουργίες διάσημων μόδιστρων να συναγωνίζονται στην πρωτοτυπία. Οι celebrities κέρδισαν τις εντυπώσεις και εμείς σου δείχνουμε τα ωραιότερα looks.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Υπέροχες εμφανίσεις των σταρ στο «Pledude to the Olympics»

Rosalia


Η "μούσα" του Dior εμφανίστηκε με ροματικό μάξι φόρεμα του Οίκου, που λίγα άφηνε στη φαντασία, απογειώνοντας την κομψότητα και την "ήσυχη πολυτέλεια". Πολύτιμη χειροποίητη δαντέλα και διαφάνεια σε μπεζ-χρυσαφί τόνους συνδυάστηκε με nude bodysuit και ψηλοτάκουνα πέδιλα Dior, συνθέτοντας μια πραγματική οπτασία!

Charlize Theron


Από τις πιο elegant εμφανίσεις της βραδιάς, που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της. Με μια μίνι minimal μεταξωτή δημιουργία Dior σε λευκό χρώμα, με ενσωματωμένη κάπα. Το look συμπληρώθηκε με Bois de Rose and Rose Dior Bagatelle δαχτυλίδια, Couture Dior βραχιόλι και λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια από τη σειρά Dior Haute Joaillerie. Το clutch και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ήταν επίσης Dior. Συμπέρασμα; Μια μεγαλειώδης εμφάνιση μέσα στην απλότητά της!

Zendaya


Με μια μαύρη metallic δημιουργία Louis Vuitton, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε το παρών στο λαμπερό πάρτι και κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί. Η mini bag Louis Vuitton έκανε δήλωση μόδας στο look, αφήνοντας συνολικά τις καλύτερες εντυπώσεις στο παρισινό gala. Highlight: Χρειάστηκαν 320 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί το φόρεμα, κεντημένο εξ ολοκλήρου στο χέρι με μαύρα κρύσταλλα (70.000 συνολικά) πάνω σε μετάξι charmeuse για 1.700 ώρες!

Meadow Walker


H Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός το καταχάρηκε με το φόρεμά της! Μεταλλικοί δίσκοι σε χρυσαφί χρώμα ενώθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, δημιουργώντας ένα μίνι φόρεμα που... κροτάλιζε στις κινήσεις της και έλαμπε στο βραδινό παριζιάνικο φως.

Αlexandra Cooper


Mια λιτή και ταυτόχρονα σούπερ θηλυκή εμφάνιση έκανε η Αμερικανίδα podcaster και co-creator, που έλαμψε στο κόκκινο χαλί με μαύρο bodycon διάφανο φόρεμα, αναδεικνύοντας το σοφιστικέ και ταυτόχρονα γοητετυτικό της στυλ. Τα lace-up πέδιλα ολοκλήρωσαν τέλεια το... σαγηνευτικό σύνολο.