Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το κίτρινο με 2 τρόπους αυτό το καλοκαίρι

Είναι το must χρώμα στις εμφανίσεις μας στην πόλη ή το νησί

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@vickykaya
instagram@vickykaya

Είναι η επιτομή της έμφυτης κομψότητας και του αριστοκρατικού στυλ, αφού η φυσική ομορφιά της Βίκυς Καγιά είναι το δικό της... στυλιστικό "όπλο" για να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο κάθε τάση, αποπνέοντας φινέτσα και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Οι εμφανίσεις της είναι η μία καλύτερη από την άλλη, είτε τη δεις να φοράει casualwear είτε να περπατά στο κόκκινο χαλί. Η ίδια προτιμά συνήθως minimal διαδρομές στο στυλ της, αγκαλιάζοντας την "ήσυχη πολυτέλεια" στα looks της που κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις με το class και τις elegant επιλογές της.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το youweekly.gr δεν έχεις παρά να πάρεις μια γεύση από τις μοναδικές summer εμφανίσεις της, ενώ εμείς επιλέξαμε δύο προτάσεις της Βίκυς Καγιά για να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι το must color της σεζόν, αφού το κίτρινο είναι ο "βασιλιάς" των καλοκαιρινών outfits.


Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το κίτρινο με 2 τρόπους αυτό το καλοκαίρι

Με μότο της το "Simplicity is the key" η Βίκυ Καγιά αναδεικνύει την αβίαστη κομψότητα των Γαλλίδων trendsetters, μέσα από στυλιστικές επιλογές που σκοπό έχουν να τονίσουν τα δυνατά της σημεία, συνδυάζοντας την κλασική μόδα με τις μοντέρνες πινελιές.

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που βλέπουμε ήδη παντού το καλοκαίρι, καθώς η σεζόν αυτή δείχνει μεγάλη προτίμηση στους bold τόνους. Έτσι η παρουσιάστρια επιλέγει να το φορέσει με δύο διαφορετικούς τρόπους, εστιάζοντας στη ρετρό τάση, που απογειώνει μέσα από τις προτάσεις της.

Διάφανο cover-up


Τα ρούχα παραλίας πλέον έχουν αποτινάξει από πάνω τους την ιδέα "σορτσάκι-μπλουζάκι" και έχουν ανέβει αρκετά levels στο στυλ, μέσα από looks που δείχνουν ταυτόχρονα κομψά και μοδάτα. Η Βίκυ συνδυάζει ένα minimal ολόσωμο μαγιό σε μπεζ χρώμα με ένα διάφανο κίτρινο φόρεμα με κρόσια στα μανίκια, κάνοντας δήλωση μόδας με ένα ζευγάρι εκκεντρικά -επίσης κίτρινα- γυαλιά ηλίου.

Έτσι πετυχαίνει να ισορροπήσει τη ρετρό αύρα του bachwear look της με τον δυναμισμό ενός αξεσουάρ που ξεχωρίζει στις φετινές τάσεις.

70s σορτσάκι


Διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα και ένα νεανικό κορμί, οπότε τα σορτσάκια δεν λείπουν από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Φέτος, μάλιστα, υιοθετεί το retro trend μέσα από ένα κίτρινο φλοράλ στενό σορτς, που αποτελεί ιδανική επιλογή για απογευματινες βόλτες πλάι στη θάλασσα.

Το συνδυάζει με minimal σοκολατί μπλουζάκι σε χαλαρή γραμμή και αξεσουάρ επίσης σε κίτρινο χρώμα - με την πλεκτή τσάντα-πουγκί να κάνει τη διαφορά! Minimal κρίκοι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με ρετρό αναφορές από ταρταρούγα συμπληρώνουν ιδανικά το "old money" 70s look της, που είναι απλώς χάρμα οφθαλμών!