Μύκονος Report: Mε τα... εσώρουχά της και τσάντα Prada στα Ματογιάννια!

Είπαμε το "γυμνό" είναι τάση αλλά... παν μέτρον άριστον

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλοι εκδράμουν στο πιο διάσημο νησί του κόσμου και κάπως έτσι η Μύκονος μεταμορφώνεται σε μια καλοκαιρινή πασαρέλα, αφού τα Ματογιάννια "βράζουν" από όλων των ειδών τις εμφανίσεις. Οι επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz ετοιμάζουν εδώ και καιρό τη βαλίτσα τους για να κάνουν εντύπωση με τα looks τους, που τις περισσότερες φορές δύσκολα ισορροπούν μεταξύ κομψότητας και κιτς.

Είδαμε τις προάλλες μια εμφάνιση η "Άρτα και τα Γιάννενα" της Emilia Vodos αλλά και τα θεϊκά ψηλοτάκουνα στα πλακόστρωτα των celebrities και σήμερα είναι αυτή η ώρα που δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ένα πρόσφατο look επώνυμης, με τα εσώρουχα σε κοινή θέα, ενώ μια τσάντα Prada συμπληρώνει ιδανικά το... μπλινγκ-μπλινγκ του συνόλου!

Μύκονος Report: Κι από γυμνό... γυμνότερο! Mε τα εσώρουχά της και τσάντα Prada στα Ματογιάννια

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz έκανε χθες τις βόλτες του στα σοκάκια της Χώρας στη Μύκονο, όλο χαμόγελο και νάζι, με τον έρωτά τους να ξεχειλίζει. Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι full in love και δεν το κρύβουν, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους ο ένας στον άλλον.

Έτσι και στη Μύκονο, δυο μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στο Νησί των Ανέμων ήταν αρκετές για να έρθουν ακόμα πιο κοντά, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές. Η Ιωάννα, χαμογελαστή και ευδιάθετη περπατούσε στα σοκάκια, επιλέγοντας ένα σύνολο που ταίριαζε σίγουρα σε... πίστα.

Ιωάννα Σαρρή Μύκονος

Μαύρο μακρύ και διάφανο φόρεμα, από αυτά που φοράνε οι μοντέλες στην πασαρέλα, με πολλά στρας για έξτρα λάμψη στην ύφανσή του, και από μέσα ένα σετ μαύρα εσώρουχα, σε minimal γραμμή, αφήνοντας λίγα στη φαντασία.

Ο στυλιστικός συνδυασμός ολοκληρώθηκε με μια επώνυμη τσάντα, αναγνωρίσιμη από χιλιόμετρο, που κρατάνε πολλές επώνυμες, μια Prada με κρύσταλλα σε σχήμα μισοφέγγαρο, και επίσης "στραφταλιζέ" πεδιλάκια αλλά και όλα τα... statement βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια που υπήρχαν στο νεσεσέρ της, για έξτρα δόσεις λάμψης!

Όλα μαζί τα παραπάνω σε μια καλοκαιρινή εμφάνιση και δη σε νησί είναι απλώς υπερβολή. Η εικόνα θα ήταν σίγουρα πιο κομψή με διαφάνεια, που ταιριάζει γάντι στο καλλίγραμμο κορμί της Ιωάννας, αλλά χωρίς στρας, με απλά flat σανδάλια και σε πιο ήσυχους τόνους αξεσουάρ, για να τονιστεί το ίδιο καλά το quiet luxury style αλλά και η κομψότητά της, που έτσι ή αλλιώς διαθέτει.