Μύκονος: Γελούσαν και τα παλκόστρωτα με την εμφάνισή της στο Νησί των Ανέμων

Η επώνυμη που χρειάζεται επειγόντως στυλίστα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ρούχα που επιλέγει κάθε γυναίκα να φορέσει, ανάλογα με το στυλ και την τάση που θέλει να αναδείξει. Όμως οφείλουμε όλες να έχουμε ένα μέτρο στις εμφανίσεις μας, δίνοντας σημασία στο μέρος που θα βρεθούμε και στην περίσταση, έτσι ώστε να μην είμαστε αταίριαστες με το περιβάλλον.

Δεν γίνεται μια ωραία γυναίκα να μην την παρατηρούν για την ομορφιά της, που χάνεται μέσα σε άκομψα και "παράταιρα" ρούχα και να σχολιάζεται για ένα look που αγγίζει τα όρια του "κιτς". Όχι, πες μου, κυκλοφορώντας στα στενά σοκάκια της Μυκόνου είναι δυνατόν να σκεφτείς να βάλεις πάνω σου την... Άρτα και τα Γιάννενα, έτοιμη να ανέβεις σε κάποια πίστα να τραγουδήσεις; Εκτός εάν περπατάς προς τα εκεί και δεν το ξέρω, οπότε ζητώ "συγγνώμη"!

Η επώνυμη, πάντως, που θα δείτε στη συνέχεια, έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού οι στυλιστικές της επιλογές δεν ταίριαζαν με τίποτα στην βραδινή της έξοδο, περπατώντας χαλαρά στα στενά σοκάκια.

Μύκονος: Γελούσαν και τα παλκόστρωτα με την εμφάνισή της στο Νησί των Ανέμων

Βράδυ περασμένης Παρασκευής και ο φωτογραφικός φακός εστίασε σε ένα γνώριμο πρόσωπο να κάνει τις βόλτες του στη Χώρα της Μυκόνου με εμφάνιση... υπερπαραγωγή! Η Emilia Vodos κέρδισε όλα τα φλας, που δικαίως έπεσαν πάνω της, επώνυμη γαρ και γνωστή φυσιογνωμία από το My Style Rocks, προβληματίζοντας με το look της.

Θυμόμαστε το κορίτσι κομψό και αεράτο στο τηλεπαιχνίδι, να φτάνει μέχρι τον τελικό, και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε με τίποτα αυτό το outfit. Πώς να το περιγράψω δηλαδή το σύνολο, που από την κορυφή μέχρι τα νύχια φώναξε "κοιτάξτε με"! Γιατί αν όχι για να σε προσέξουν, για ποιον άλλον λόγο αλήθεια θα μπορούσες να επιλέξεις να βγεις στα δρομάκια της Μυκόνου με αυτό το σύνολο;

emilia vodos μύκονος

Λοιπόν, ξεκινάω απλά και ταπεινά την περιγραφή μου:

Διάφανο μίνι φόρεμα με όλο το αστρικό σύμπαν πάνω του, την Πούλια και τον Αυγερινό, σε αποχρώσεις νυχτερινού ουρανού. Καλά μέχρι εδώ, αφού τα metallic είναι μια χαρά για μια βραδινή έξοδο. Κορδόνια δεμένα στο στήθος και κοψίματα στο πλάι και σκίσιμο στον μηρό, καλύτερα με το μαγιό, για να μην μπερδευόμαστε κιόλας!

Διαφάνεια, οκ, είναι trend, με το σλιπ από μέσα σε κοινή θέα... απογειώνοντας την εμφάνιση με ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Θλιμμένο βλέμμα, προφανώς γιατί κάπου τό 'χασε με το styling και συμπέρασμα; Δεν περιγράφω άλλο!