H Gigi Hadid φόρεσε το πιο απροσδόκητο φόρεμα του καλοκαιριού - Έγινε viral

Μια εμφάνιση που ακόμα συζητιέται!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Σίγουρα γνωρίζεις το όνομά της, αφού είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, που έχει περπατήσει στις πιο αναγνωρίσιμες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με όλους τους top fashion designers. Η Gigi Hadid όπου κι αν δώσει το "παρών", συζητιέται για την εμφάνισή της, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας είτε εμφανιστεί σε κάποιο gala (αξέχαστη εμφάνιση στο Meta Gala 2024) είτε στο street style.

Έτσι ήταν μία από τις αδιαμφισβήτητες πρωταγωνίστριες στο Vogue World, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, με την Καλιφορνέζα "μοντέλα" να κερδίζει τις στυλιστικές εντυπώσεις για άλλη μία φορά, επιλέγοντας ένα απροσδόκητο φόρεμα, που έγινε viral σε αυτό το μεγάλο γεγονός μόδας του 2024.


H Gigi Hadid φόρεσε το πιο απροσδόκητο φόρεμα του καλοκαιριού - Έγινε viral

Η Gigi Hadid φόρεσε Schiaparelli και Hermès, αλλά μια επιλογή της μας έχει αφήσει άφωνους: Ένα απροσδόκητο φόρεμα με την υπογραφή Balmain που επέλεξε για το afterparty στο Vogue World. Πρόκειται για μια δημιουργία trompe l'oeil από χιλιάδες κρύσταλλα που έπαιζαν με τις σκιές, δημιουργώντας αντανακλάσεις στο φως.

Gigi Hadid
Photo by Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Image

Στην ουσία το σύνολο αποτελούνταν από μία μόνο φούστα, ενώ για τοπ ο Olivier Rousteing επινόησε ένα... οπτικό αστείο: Ζωγράφισε πάνω στο ακάλυπτο στήθος της Hadid τη συνέχεια της φούστας, δηλαδή ένα τοπ στα ίδια ακριβώς χρώματα.

Ο Jean Paul Gaultier, η Lotta Volkova έχουν παρουιάσει παρόμοιες δημιουργίες στο παρελθόν, αλλά σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε μια πιο λιτή εκδοχή ενός γυμνού φορέματος, ακριβώς στο σχεδιαστικό μοτίβο που ακολουθεί ο Rousteing: Τονισμένοι ώμοι, λαιμόκοψη, μακριά μανίκια και υπερβολικοί γοφοί.

Μια τολμηρή (καθόλου κιτς) εμφάνιση που έγινε εύκολα viral, αναδεικνύοντας την ομορφιά που έχει αυτό το "παιχνίδι" της μόδας, που πετυχαίνει να "μπλέξει" αριστοτεχνικά κάθε άλλο καλλιτεχνικό χώρο, τη ζωγραφική εδώ, για παράδειγμα.