Mad VMA 2024: Τι είδαν πάλι τα μάτια μας! Μία ολίγον έγκυος, μία ροζ πριγκίπισσα χωρίς τον... πρίγκιπα και μια... γούνα καλοκαιριάτικα!

Άντρες και γυναίκες που χρειάζονται επειγόντως στυλιστικά μαθήματα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Χτες το βράδυ το Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) πλημμύρισε με λάτρεις των MAD VMA, που για 21η χρονιά εντυπωσίασαν κοινό και επωνύμους που έδωσαν το "παρών". Ο Θέμης Γεωργαντάς παρουσίασε το σόου, ερμηνεύοντας στην αρχή το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι, ενώ από τους κερδισμένους της βραδιάς ήταν φυσικά η Ελένη Φουρέιρα, που πήρε το βραβείο Best Performer, η Αναστασία, που έχει το "Καλύτερο Άλμπουμ" για το 2024 και η Δέσποινα Βανδή στην κατηγορία "Καλύτερος Ποπ-λαϊκός καλλιτέχνης.

Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, είδαμε (και τι δεν είδαμε) πολλoύς celebrities, άντρες και γυναίκες, από κάθε καλλιτεχνικό... μετερίζι να τιμούν με την παρουσία τους τον θεσμό - όχι όμως και με τα looks τους. Για άλλη μία φορά (τι πρωτότυπο!) δυσκολευτήκαμε να βρούμε μια όμορφη εμφάνιση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι όλοι το 'χουν με το τραγούδι αλλά από στυλ... μεσάνυχτα! Ας δούμε, λοιπόν στη συνέχεια τα... στυλιστικά παράδοξα της βραδιάς, αποτυπωμένα με χιούμορ και καλή διάθεση, φυσικά.

Mad VMA 2024: Τι είδαν πάλι τα μάτια μας!

Άντζυ Ανδριτσοπούλου

Άντζυ Ανδριτσοπούλου Mad MVA

Δεν νομίζω ότι εύκολα μπορώ να σχολιάσω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου. Και για να μη με πουν και συντηρητική, θα πω μόνο πως το καλύτερο από όλα ήταν το... παπούτσι!

Αναστασία

Αναστασία τραγουδίστρια Mad MVA

Πολύ το αγαπώ αυτό το κορίτσι και είναι και ταλεντάρα. Αλλά αυτό το φόρεμα με μπέρδεψε λίγο και ήμουν έτοιμη να της ευχηθώ... "με το καλό τα δίδυμα!". Καθόλου δεν κολάκευε τη σιλουέτα της και το λευκό εσώρουχο, πολύ λάθος!

Dennis

Dennis μουσικός Mad MVA

Εντάξει, πόσο να αντέξω πια! Τόση πέρλα, δίχτυ και μεταλλιζέ μαζί δεν έχω ματαδεί! Πάντως εάν το μπλουζάκι είναι χειροποίητο, εύγε για την υπομονή του!

Ιλένια Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς με γούνα Mad MVA

Τώρα ή της είχε απομείνει ένα κομμάτι από παλιά... φλοκάτη ή σε λάθος θερμοκρασία της είπαν ότι θα είναι (μέσα με το airocondition στο φουλ, προφανώς) ή κάτι δεν πήγε καλά με την Ιλένια. Μα συνθετικό γουνάκι-τοπ καλοκαιριάτικα;

Ιάσονας Μανδηλάς

Ιάσονας Μανδηλάς Mad MVA

Ξεκάθαρα μια εμφάνιση "για να τραβήξω την προσοχή". Το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το look πια που δεν μας κάνει εντύπωση! Πού είσαι ρε Σάκη (Ρουβά) με τη φούστα σου;

Κατερίνα Πεφτίτση

Κατερίνα Πεφτίτση ροζ φόρεμα Mad MVA

Μόλις κατέβηκα από την πριγκιπική μου άμαξα! Ο πρίγκιπας είναι στο πίσω αμαξίδιο και έρχεται! Για νονά ή αδελφή της νύφης θα μπορούσα να το δεχτώ (δύσκολα πάλι) αλλά για Μουσικά Βραβεία ένα τέτοιο φόρεμα, γιατί;

Αλεξία Κεφαλά & FY

Fy και Αλεξία Κεφαλά Mad MVA

Για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους ντύθηκαν και η δύο στα λευκά ή μάλλον για να κάνουν μια πρώτη πρόβα γάμου! Συμπαθής η προσπάθεια, αλλά πολύ Barbie & John-John!

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Ευριδίκη Βαλαβάνη Mad MVA

Για να με προσέξουν, "λάμπω-λάμπω" λέει η Ευριδίκη, που επέλξε την trendy διαφάνεια στην εμφάνισή της, αλλά το φόρεμα καθόλου καλά δεν κάθισε επάνω της. Φταίει το ύφασμα; Φταίει το δέσιμο; Φταίει η σιλουέτα;

Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη Mad MVA

Ωραίο φόρεμα, ταιριαστό για την περίσταση, αλλά δεν κολάκευε τη σιλουέτα της Μαίρης, που φαίνεται πολύ αδύντη επάνω και πιο τσουπωτή από τη μέση και κάτω. Εάν ήταν λίγο πιο κοντό, καλύτερα νομίζω. Το clutch, ασχολίαστο!

Ιφιγένεια Τζόλα

Ιφιγένεια Τζόλα

Αχού, μου είπαν ότι τα διάφανα είναι μόδα και είπα να βάλω μια φούστα να 'ρθω! Νομίζω χωρίς τη φούστα-δίχτυ του... ψαρά, θα ήταν καλύτερη η εμφάνιση!

Ιζαμπέλα Φούλοπ

Ιζαμπέλα Φούλοπ μαύρο φόρεμα Mad MVA

Το προσπάθησε με ένα στυλάτο φόρεμα με cut-outs, που της πάει, αλλά το χάλασε εντελώς με την πλατφόρμα. Ένα strappy πεδιλάκι δεν σου βρισκόταν εύκαιρο; Τα σκουλαρίκια, άκυρα!

Οι (λίγο) καλύτεροι στυλιστικά

Σπύρος Μαρτίκας & Βρισηίδα Ανδριώτου

Σπύρος Μαρτίκας Βρισηίδα Ανδριώτου Mad MVA

Κλασικό φόρεμα για την Βρισηίδα, που ποντάρει στο ντραπέ σχέδιο για να κρύψει λίγο... κοιλίτσα. Συνηθισμένη εμφάνιση και safe επιλογή. Ο Σπύρος, υπέρκομψος, όπως πάντα.

Κώστας Μαρτάκης

Κώστας Μαρτάκης πράσινο κοστούμι Mad MVA

Κοστούμι στο χρώμα της μέντας, πολύ στυλάτο και εντυπωσιακό, αλλά αυτό το αθλητικό που βγαζει μάτι το brand, κάπως... κλοτσάει. Το σύνολο, πάντως, στοχευμένο και cool.

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Ισμληνη Παπαβλασσοπούλου Mad MVA

Από τις πιο κομψές εμφανίσεις, αφού η Ισμήνη το 'χει με τη μόδα και το στυλ. Ωραίο φόρεμα, θεϊκά πόδια και λιτά αξεσουάρ, έτσι όπως πρέπει.

Stan & Βέρα Σωτηροπούλου

Σταν και σύζυγος Mad MVA

Matchy-matchy για το νιόπαντρο ζευγάρι, που κινήθηκε σε ασπρόμαυρες επιλογές. Κομψοί και στυλάτοι, νομίζω οι ωραιότεροι της βραδιάς!