Λευκό μπικίνι ή ολόσωμο; Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε 2 στυλ που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο

Φόρεσε φέτος τη Νο1 τάση του καλοκαιριού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@athinao1konomakou
instagram@athinao1konomakou

Οι εμφανίσεις της τα καλοκαίρια με μαγιό εύκολα ρίχνουν το Instagram, με την ίδια να γεμίζει το προφίλ της από εντυπωσιακές εικόνες από τις αποδράσεις της σε παραλίες και πισίνες. Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει άλλωστε τέλειες αναλογίες και το κορμί της μπορεί να αναδείξει κάθε τάση σε μπικίνι ή ολόσωμα.

Φέτος λοιπόν η αρχή έγινε νωρίς, με την όμορφη ηθοποιό να επιλέγει τα must-have trends του καλοκαιριού και να ποζάρει στον φακό με χάρη και έξτρα δόσεις θηλυκότητας. Προτιμά κομμάτια που τονίζουν το σεξαπίλ της, όπως ολόσωμα ψηλόμεσα ή στράπλες αλλά και "καυτά" μπικίνι που ανεβαίνουν ψηλά στους γοφούς, δημιουργώντας μια "οσκαρική" εικόνα.


Όσον αφορά πάλι στα χρώματα των μαγιό, φέτος την τιμητική τους έχουν το κόκκινο, το baby blue και το ροζ, προς στιγμην τουλάχιστον, αφού το καλοκαίρι καλά κρατεί, ενώ πριν από μερικές μέρες την είδαμε να φοράει ένα λευκό μπικίνι και ένα ολόσωμο, αναδεικνύοντας τη Νο1 τάση του φετινού καλοκαιριού.


Μάλιστα επέλεξε δύο σχέδια που εύκολα ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και παρά το "δύσκολο" λευκό χρώμα, μπορείς κι εσύ να τα εντάξεις στις φετινές επιλογές σου.

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε 2 στυλ μαγιό που ταιριάζουν σε όλες

Λευκό μπικίνι


Είναι το σχέδιο που θα βλέπεις φέτος περισσότερο στις παραλίες. Ένα ψηλόμεσο σλιπ συνδυάζεται με one-shoulder φαρδύ top και φοριέται από όλα τα... κυβικά. Ο λόγος; Αυτόματα τα πόδια σου θα δείξουν ψηλότερα και η μέση σου λεπτότερη, ενώ το κομψό ντεκολτέ θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Tip: Το φαρδύ ζωνάκι στη μέση θα δημιουργήσει το εφέ της πιο αδύνατης σιλουέτας.

Λευκό ολόσωμο


Είναι το πιο "έξυπνο" ολόσωμο της σεζόν. Τα cut-outs σε στοχευμένα σημεία τονίζουν τη σιλουέτα, ενώ εάν προτιμήσεις το σχέδιο της Αθηνάς, με ένα μεγάλο άνοιγμα στη μια πλευρά, αυτόματα θα κάνεις το σώμα σου να μοιάζει πιο αδύνατο.

Tip: Θα το φορέσεις και σαν body με λινές παντελόνες και μάξι φούστες, ενώ του ταιριάζουν τα ψάθινα αξεσουάρ και τα statement κοσμήματα.