Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σού δείχνει πώς θα αναβαθμίσεις το στυλ σου φορώντας ένα μόνο αξεσουάρ

"Less is more" είναι η δική της πρόταση για μια κομψή εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@ilianapapageorgiou
instagram@ilianapapageorgiou

Είναι σίγουρα από τις πιο κομψές και στυλάτες παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μετρήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, οπότε ξέρει από μόδα και στυλ, δημιουργώντας κάθε φορά τα πιο φινετσάτα και stylish looks είτε τη δεις στο πλατό του "Shopping Star" είτε σε μια κοινωνική εκδήλωση είτε στις αποδράσεις της εντός και εκτός Ελλάδας και τις διακοπές της.

Έτσι σε πρόσφατο ταξίδι της στη Ρώμη φρόντισε να μας δώσει άλλο... ένα στυλιστικό μάθημα, όπως μόνο εκείνη ξέρει.


Και μάλιστα το πέτυχε με τον πιο απλό τρόπο, επιλέγοντας ένα μόνο στοχευμένο αξεσουάρ στην εμφάνισή της, που αυτόματα την αναβάθμισε, προσθέτοντας παραλλήλα μια ρετρό και νοσταλγική πινελιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναβαθμίζει το στυλ της με ένα μόνο αξεσουάρ

Πάντα ενημερωμένη σχετικά με τις τάσεις της κάθε σεζόν, η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ξέρει καλά πως φέτος το καλοκαίρι κομμάτια ρετρό από το παρελθόν γίνονται must-have και στις πιο μοντέρνες εμφανίσεις. Έτσι αυτήν τη φορά επέλεξε ένα μαντίλι στον λαιμό της (που φοριέται με 6 διαφορετικούς τρόπους), προσθέτοντας αυτόματα έξτρα δόσεις στυλ στη minimal εμφάνισή της.


Το μαντίλι είναι αυτό το "ταπεινό" αξεσουάρ που δεν εκτιμούνταν πάντα όπως θα έπρεπε, αλλά ήρθε επιτέλους η ώρα για την εκδίκησή του: Μέχρι σήμερα, μάλιστα, έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ως ένα από τα must-have αξεσουάρ για το καλοκαίρι του 2024 - και θα είναι ακριβώς έτσι για τον υπόλοιπο χρόνο.

Μάλιστα, μπορείς εύκολα να απογειώσεις το μαύρο LBD σου με μία μόνο κίνηση, δένοντας το μαντίλι στον λαιμό σου, χωρίς να προσθέσεις επιπλέον αξεσουάρ. Tip: Προτίμησε ένα πολύχρωμο ή εμπριμέ ή ένα σε συνδυασμό απροσδόκητων χρωμάτων (φούξια και κόκκινο, για παράδειγμα) για να κάνεις τη διαφορά.

Τα κορίτσια της μόδας φοράνε φέτος ένα μόνο αξεσουάρ

Η δύναμη που έχει το μαντίλι έγκειται στις άπειρες δυνατότητες styling που διαθέτει: Διπλώνει, τυλίγεται ή κάνει κόμπους και φιόγκους για να γίνει η πολύχρωμη και ευφάνταστη λεπτομέρεια που κάνει την εμφάνιση ενδιαφέρουσα, όπως το κάνουν, άλλωστε, και τα κορίτσια της μόδας φέτος το καλοκαίρι.


Highlight: Προτίμησε ένα μεταξωτό μαντίλι, γιατί το ύφασμα αυτό θα σε βοηθήσει στο styling, λόγω της ευελιξίας του και της ευκολίας του στο δίπλωμα και δέσιμο.