10 επώνυμες φόρεσαν τα πρώτα τους μαγιό για φέτος και έριξαν το Instagram

Οι νέες τάσεις σε μπικίνι και ολόσωμα που επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
10 επώνυμες φόρεσαν τα πρώτα τους μαγιό για φέτος και έριξαν το Instagram

Ο Ιούνιος μπήκε δυναμικά με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και κοινοί θνητοί αλλά και επώνυμοι αναζήτησαν δροσιά σε κοντινές παραλίες ή πισίνες, ανεβάζοντας, ωστόσο, λίγο ακόμα τη θερμοκρασία στα ύψη! Κι αν δεν κατάλαβες, οι αγαπημένες μας σταρ φόρεσαν τα πρώτα μαγιό γι' αυτό το καλοκαίρι και πόζαραν στον φακό, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες τους στο Instagram - κι εμείς είδαμε τις τάσεις και τις... προτάσεις τους για μπικίνι και ολόσωμα που θα φορέσουμε από εδώ και στο εξής.

Δέκα κορμάρες και... κουκλάρες μάς δείχνουν και φέτος την καλλίγραμμη σιλουέτα τους από νωρίς και μας προετοιμάζουν για όσα θα ακολουθήσουν... στυλιστικά τους επόμενους μήνες σε θάλασσες κι ακτές, λύνοντάς σου κάθε απορία περί trends και τάσεων, για να μη χρειαστεί να προβληματιστείς και απλώς να πάρεις μαζί σου μόνο το... χαμόγελο και το αντηλιακό σου! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις...


10 επώνυμες φόρεσαν τα πρώτα τους μαγιό για φέτος και έριξαν το Instagram

Aθηνά Οικονομάκου


Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ξεκίνησε δυναμικά τις σκαφάτες διακοπές της, επιλέγοντας ένα ολόσωμο μαγιό από το δικό της brand Project Soma, με ρετρό αύρα και νοσταλγική κομψότητα. Ένα εμπριμέ ολόσωμο με ζωνάκι στη μέση είναι ιδανικό για να φορεθεί και σαν body.

Δούκισσα Νομικού


Στη διχρωμία ποντάρει η Δούκισσα, συνδυάζοντας τα μπλε χρώματα της θάλασσας σε ένα ολόσωμο. Φέτος, άλλωστε, το καλοκαίρι της θα είναι φουλ... μυκονιάτικο, μαζί με την οικογένειά της, οπότε συνδυάζει τους τόνους του Ιονίου σε ένα μαγιό Triumph!

Χριστίνα Μπόμπα


Σε μια αμμώδη παραλία κάνει η Χριστίνα Μπόμπα τις πρώτες της βουτιές για φέτος, επιλέγοντας all-time classic ολόσωμο μαύρο μαγιό Calzedonia, που εύκολα θα φορέσει και το βράδυ με τη μάξι λευκή της φούστα, σε ένα super καλοκαιρινό styling.

Αντιγόνη Νεοφύτου


Στη Σύρο βρέθηκε η "Μαρίνα" από τη "Γη της ελιάς" φορώντας τη μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού: Ένα λεοπάρ μπικίνι by.ocia, που κάνει εύκολα δήλωση μόδας στο beachwear look της.

Ζόζεφιν


Σούπερ "καυτή", η Ζόζεφιν αναδεικνύει τη ζουμερή σιλουέτα της και γίνεται... μανία. Με μικροσκοπικό μπικίνι Aligenis σε φούξια χρώμα, τονίζει και το girly style της, πέρα από το σεξαπίλ της.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη


Με έμφαση στο χρώμα του καλοκαιριού, το κόκκινο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις πρώτες αποδράσεις της σε καλοκαιρινούς προορισμούς με τον Χρήστο Μάστορα. Ένα μικροσκοπικό μπικίνι Decoro είναι η τέλεια επιλογή για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα.

Κλέλια Ανδριολάτου


Κάπου ανάμεσα στα γυρίσματα στους Παξούς για το "Μαεστρο", η όμορφη ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο να κάνει και τις βουτιές της στα πρασινογάλαζα νερά, επιλέγοντας μπεζ ολόσωμο μαγιό και statement αξεσουάρ H&M.

Μαρία Κορινθίου


Στα καλύτερά της είναι η Μαρία Κορινθίου, απολαμβάνοντας ένα καλλίγραμμο σώμα - κι εμείς μαζί της. Άλλωστε το κίτρινο μπικίνι Calzedonia αποδεικνύει περίτρανα πως οι κόποι της στη διατροφή και την άσκηση όλο τον χειμώνα... έπιασαν τόπο!

Σμαράγδα Καρύδη


Δεινή κολυμβήτρια, για να διτηρεί τέτοιο κορμί, η Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε το ροζ μπικίνι της Sophie Deloudi, πήρε τα βατραχοπέδιλά της και ξεκίνησε από τα... βαριά! Με πολλές ώρες απλωτές και μακροβούτια στα δροσερά νερά των Παξών έκανε την αρχή της για φέτος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Μπήκε το καλοκαίρι για την Ευρυδίκη, που την βρήκε πιο hot από ποτέ. Φορώντας ένα λιλά μπικίνι Arev, απολαμβάνει τα χάδια του ήλιου πάνω στην καυτή άμμο, πριν βγάλει το πουκάμισό της και κάνει τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα.