Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ - Δείτε από απόσταση αναπνοής το κομψό νυφικό με τις στραφταλιζέ λεπτομέρειες

Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες του πριγκιπικού νυφικού

Ελένη Μπορμπόλη
Collage: Instagram + NDPPHOTO
Collage: Instagram + NDPPHOTO

Η τέως πριγκίπισσα της Ελλάδας, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ, σε μια όμορφη τελετή στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, όπου μάλιστα είχε παντρευτεί και ο πατέρας της, τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, το 1964.

Ο γάμος έγινε χθες, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, και ήταν ιδιαίτερα λαμπερός, με επώνυμους καλεσμένους και μια πολυτελή διακόσμηση, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τον χαρακτήρισαν ως «το κόσμικο γεγονός της χρονιάς». Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν φυσικά και διάφορα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, καθώς και γνωστοί celebrities της Ελλάδας και του εξωτερικού (Δείτε εδώ εικόνες από τον γάμο και τους καλεσμένους).

Η νύφη ξεχώριζε, μέσα στο λευκό, κομψό νυφικό της, το οποίο και εμπνεύστηκε η καταξιωμένη σχεδιάστρια, Σίλια Κριθαριώτη. Η ίδια, μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσε και ένα βίντεο με κοντινά πλάνα, το οποίο μας επιτρέπει να δούμε κυριολεκτικά από απόσταση αναπνοής το νυφικό που φόρεσε η τέως πριγκίπισσα.

Στη λεζάντα του βίντεο, η σχεδιάστρια γράφει: «Ένα βασιλικό νυφικό κατασκευασμένο με αγάπη, ταιριάζει απόλυτα με τη χάρη, την ποιότητα, την ευγένεια και την κομψότητα της πριγκίπισσας Θεοδώρας, @tgreece μιας εξαιρετικής και αγαπημένης νύφης.»

Δείτε το νυφικό που φόρεσε η τέως πριγκίπισσα, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Όπως φαίνεται και μέσα από το παραπάνω βίντεο, το φόρεμα έχει πλούσιες, χειροποίητες δαντέλες που σχηματίζουν λουλούδια, καθώς και πολλές διακριτικές αστραφτερές λεπτομέρειες. Η ουρά (μετρίου μήκους) είναι ημιδιάφανη και έχει επίσης δαντελωτά σχέδια. Όσον αφορά το ντεκολτέ, αυτό έχει μια εντελώς διαφορετική υφή, καθώς είναι γούνινο, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο το υλικό που χρησιμοποίησε η Σίλια Κριθαριώτη.

Στον γάμο της, η Θεοδώρα επέλεξε ένα αρκετά minimal πέπλο. Το ζευγάρι επίσης φόρεσε κατά την διάρκεια της τελετής και τα βασιλικά στέφανα Cartier που χρησιμοποίησαν ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία. Οι βέρες ήταν φιλοτεχνημένες από τον γνωστό οίκο κοσμημάτων Vourakis, ενώ η ανθοδέσμη ήταν δημιουργία του Studio 7.

Δείτε το ολοκληρωμένο look της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

prigkipissa-theodora-gamos

prigkipissa-theodora-gamos