Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα 5 πιο βρώμικα σημεία μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

«Το χειρότερο των χειρότερων! Έχει αποδειχθεί ότι οι τουρίστες ουρούν, δεν ξέρω για ποιο λόγο!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα 5 πιο βρώμικα σημεία μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Όταν φτάνουμε σε ένα ξενοδοχείο, περιμένουμε να βρούμε έναν καθαρό και άνετο χώρο, ιδανικό για να χαλαρώσουμε μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Ωστόσο, ακόμα και στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, υπάρχουν σημεία που συχνά παραβλέπονται στον καθαρισμό, και μπορεί να αποτελούν εστίες μικροβίων και βρωμιάς. Ο γνωστός ταξιδιωτικός δημοσιογράφος, Τάσος Δούσης, που έχει μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στα ταξίδια αφού με την εκπομπή Εικόνες έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο αποκαλύπτει ποια είναι τα πέντε πιο βρώμικα σημεία μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, δίνοντάς μας πολύτιμες συμβουλές για να προστατεύσουμε την υγεία μας στις διακοπές μας.

Είτε είστε έμπειροι ταξιδιώτες είτε ετοιμάζεστε για την πρώτη σας απόδραση, αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Η ανάρτηση του Τάσου Δούση στο Tik Tok που έφτασε κοντά στο 1 εκατομμύριο views

Δείτε επίσης: Ο Τάσος Δούσης προτείνει: Σε αυτή τη χώρα του εξωτερικού πρέπει να ταξιδέψετε φέτος τα Χριστούγεννα

«Μέσα στα ξενοδοχεία, σε όποιο ξενοδοχείο κι αν πάτε τριών, τεσσάρων, πέντε αστέρων, σουίτα κλπ, τα μικρόβια παιδιά κάνουν πάρτι. Πάμε λοιπόν να μάθουμε ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία μέσα σε ένα ξενοδοχείο, έτσι όπως τα ξέρω εγώ, έτσι όπως μου τα έχουν πει οι καμαριέρες, έτσι όπως μου τα έχουν πει οι διευθυντές ξενοδοχείων.

Πρώτο, το χειρότερο από όλα! Εγώ με το που μπαίνω σε ένα δωμάτιο: τηλεκοντρόλ! Δεν καθαρίζεται ποτέ. Το πιάνουν οι τουρίστες με τα χέρια τους, δεν ξέρω τι άλλο έχουν πιάσει αλλά είναι φουλ στο μικρόβιο. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να το καθαρίσω με ένα μαντηλάκι.

Δεύτερο σημείο: Η καφετιέρα! Επίσης, καθαρίζεται σπάνια παιδιά.

Από τα χειρότερα: Το τηλέφωνο! Δεν το συζητάω, οπωσδήποτε γρήγορο καθαρισματάκι διότι αυτός που έφυγε από το δωμάτιο, δεν ξέρεις ποιος ήτανε.

Και πάμε τώρα στην τουαλέτα. Καλά δεν το συζητάμε την λεκάνη οπωσδήποτε θα την περάσετε με νεράκι ή με ένα μαντηλάκι για να την απολυμάνετε. Πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά ειδικά οι γυναίκες να το κάνετε οπωσδήποτε μπορεί να έχετε τεράστιο πρόβλημα. Και το άλλο σημείο παιδιά, για εμένα το χειρότερο των χειρότερων: Ντουζιέρα ή μπανιέρα.

Την καθαρίζουν από τις τρίχες αλλά εγώ μέσα στην μπανιέρα ή τη ντουζιέρα κάνω τα δυο εξής πράγματα: Πρώτον και το πιο σημαντικό από όλα ζεστό νερό με το που φτάνω στο ξενοδοχείο και λίγο σαπουνάκι για να απολυμανθεί. Το δεύτερο που κάνω είναι μέσα στην μπανιέρα και γενικά στα δωμάτια περπατάω με παντόφλες δικές μου αλλιώς παιδιά μπορείτε να πάθετε μεγάλη ζημιά στα πόδια σας. Γιατί το κάνω αυτό; Έχει αποδειχθεί ότι μέσα στο μπάνιο και ιδιαίτερα στη ντουζιέρα ο κόσμος, οι τουρίστες - δεν ξέρω για ποιον λόγο - ουρούν στην μπανιέρα».

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Τάσο Δούση στο κανάλι του στο Youtube , στο Tik Tok αλλά και στο Instagram για περισσότερα tips και Εικόνες!