Από τον Ατζούν Ιλιτζαλί μέχρι την Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η ταβέρνα της Κεφαλονιάς που επισκέπτονται όλοι οι διάσημοι

Προσεγμένα θαλασσινά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Στην καρδιά του εκπληκτικού νησιού της Κεφαλονιάς, υπάρχει μια ταβέρνα που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των επώνυμων Ελλήνων που λατρεύουν την καλή κουζίνα και την παράδοση. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, το εστιατόριο αυτό έχει χτίσει μια φήμη βασισμένη στην αυθεντική ελληνική γαστρονομία, την ποιότητα των υλικών και την αγάπη για τη φιλοξενία.

Ο λόγος για το Tassia Restaurant, που προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία η οποία συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές. Το μενού περιλαμβάνει φρέσκα θαλασσινά, ζουμερά κρεατικά και εκλεκτά τοπικά προϊόντα, όλα επιλεγμένα με προσοχή και μαγειρεμένα με μεράκι.

Η ατμόσφαιρα του Tassia Restaurant, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω και στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Τσολάκη αντανακλά τη ζεστασιά και την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Με θέα τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, το εστιατόριό αυτό φαίνεται πως προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε το γεύμα σας, είτε πρόκειται για μια ρομαντική βραδιά είτε για μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Δείτε επίσης: Οι 15 καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα που αγαπούν οι επώνυμοι

ταβέρνα κεφαλονιά

Στον επαγγελματικό λογαριασμό της ταβέρνας αυτής, στο instagram, μάλιστα, έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς φωτογραφίες από διάφορους celebrities που το έχουν επιλέξει. Κάποιοι από αυτούς, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... αλλά και επώνυμοι του εξωτερικού όπως η Ντέμι Μουρ!


Η ιστορία της πολυφημισμένης ταβέρνας

Το Tassia Restaurant ιδρύθηκε το 1985 από την οικογένεια Παπαδοπούλου, με όραμα να δημιουργήσει ένα χώρο όπου η παράδοση και η γαστρονομία θα συνυπάρχουν αρμονικά. Με τις ρίζες τους βαθιά στην κεφαλονίτικη κουλτούρα, έχουν διατηρήσει ζωντανές τις συνταγές και τις τεχνικές μαγειρικής που περνούν από γενιά σε γενιά.