Emily in Paris: Οι μαγικές τοποθεσίες που γυρίστηκε η 4η σεζόν - Όλες οι πληροφορίες για να τις επισκεφθείτε

Εμβληματικά σημεία της Πόλης του Φωτός κι όχι μόνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@emilyinparis
Instagram/@emilyinparis

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκαν στο Netflix τα πρώτα πέντε επεισόδια της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Emily in Paris. Η σειρά εξακολουθεί να αναδεικνύει τη γοητεία του Παρισιού και να αξιοποιεί στο έπακρο τα τοπία της γαλλικής πρωτεύουσας. Εμβληματικά σημεία της Πόλης του Φωτός ―και όχι μόνο― παίζουν κεντρικό ρόλο σε πολλές σκηνές και εντυπωσιάζουν τους θεατές.

Παρακάτω θα δείτε επτά τοποθεσίες, τις οποίες μπορείτε κι εσείς να επισκεφθείτε, εάν ταξιδέψετε στην κοσμοπολίτικη πόλη του έρωτα!

Bouillon Chartier

Τι είναι το Bouillon Chartier μπιστρό, μπρασερί, καφέ ή εστιατόριο; Κι όμως, δεν είναι κάτι από τα παραπάνω, αν και έχει αρκετά στοιχεία τους. Τα μπουγιόν έχουν τη δική τους ταυτότητα. Στο Παρίσι θα βρείτε αρκετά. Αρχικά, σέρβιραν μόνο απλά πιάτα, κυρίως σούπες και κρέας βρασμένο σε ζωμό. Πλέον, τα μπουγιόν προσφέρουν αυθεντική γαλλική κουζίνα σε ατμοσφαιρικούς χώρους που ταξιδεύουν τους επισκέπτες τους στο Παρίσι περασμένων δεκαετιών. Είναι δημοφιλή στους ντόπιους για τις νοσταλγικές παραδοσιακές γεύσεις.


La Grande Épicerie de Paris

Το Grande Épicerie de Paris είναι ένα από τα πιο πολυτελή παντοπωλεία της Γαλλίας, γνωστό για την εξαιρετική ποικιλία γκουρμέ γαστρονομικών προϊόντων, όπως αρτοσκευάσματα, κρασιά και τυριά. Βρίσκεται στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού στο πολυκατάστημα Le Bon Marché.

Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr