Τάσος Δούσης: «Αν μένετε Πειραιά και ψάχνετε εστιατόριο με μεγάλες μερίδες...» - Αυτό το μαγαζί προτείνει!

«Είχα καιρό να επισκεφθώ ένα μαγαζί με αισθητικά τόσο επιμελημένο χώρο φτιαγμένο με ιδιαίτερο μεράκι και γούστο»

Τάσος Δούσης: «Αν μένετε Πειραιά και ψάχνετε εστιατόριο με μεγάλες μερίδες...» - Αυτό το μαγαζί προτείνει!

Έτοιμοι για ένα ταξίδι στον κόσμο των γαστρονομικών απολαύσεων; Το bounty all aboard είναι ένα εστιατόριο στον Πειραιά και συγκεκριμένα στη Δραπετσώνα, που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε!

Το Βounty all aboard είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία που ξεκινά από το 1975, ως το πρώτο ζαχαροπλαστείο-φούρνος. Στην οικογένεια Γαβριηλίδη έχει προστεθεί ένας εξαιρετικός σεφ ο Γιώργος Νησίριος που κάνει θαύματα στην κουζίνα και ένα προσωπικό άριστο που λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Η φιλοσοφία του εστιατορίου θέλει τον επισκέπτη να απολαμβάνει ένα γευστικό ταξίδι, σε ένα αισθητικά προσεγμένο περιβάλλον, στοχεύοντας να προσδώσει στους «συνταξιδιώτες» του, μοναδικές αισθήσεις, όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά.

bounty εστιατόριο
Ένας υπέροχος χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας

Στο Βounty all aboard για ένα απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι

Η υπέροχη ατμόσφαιρά του σε συνδυασμό με τις υπέροχες γεύσεις του θα σας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ένας προσεγμένος, άνετος χώρος με ευγενικό προσωπικό, ιδανικός για να απολαύσετε τα δημιουργικά πιάτα του μενού. Το bounty είναι ένα στολίδι για την περιοχή και η τοποθεσία του είναι ιδανική και για οικογένειες με παιδιά, μιας και το χειμώνα έχει μέσα ένα μικρό γουστόζικο παιδότοπο, για ατελείωτο παιχνίδι.

Στο εστιατόριο θα απολαύσετε ελληνική - μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της! Ξεκινήστε την ημέρα σας με ευφάνταστα, πεντανόστιμα brunch και snacks και συνεχίστε με αμέτρητες επιλογές σε ορεκτικά, ολόφρεσκες σαλάτες, ζουμερά burger, grill, εξαιρετικά παϊδάκια, pizza και risotto για όλα τα γούστα και μοναδικά πιάτα ημέρας. Φυσικά, η γευστική απόλαυση ολοκληρώνεται με ένα από τα εντυπωσιακά γλυκά του μενού.

bounty ταλιάτα
Η πεντανόστιμη ταλιάτα του bounty

Μερικά από τα must είναι η εξαιρετική πικάνια, που ανάβει μπροστά σας με παλαιωμένο ουίσκι, το φημισμένο XXL μπέργκερ, τα μοσχαρίσια μάγουλα και τα παϊδάκια BLACK ANGUS, το RIB EYE με τσακιστές πατάτες, το σνίτσελ CORDON BLEU από ψαρονέφρι και άλλα πολλά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Φυσικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μια από τις λαχταριστές πίτσες και μακαρονάδες μιας και είναι από τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και σίγουρα θα σας εκπλήξουν! Για το τέλος, δοκιμάστε οπωσδήποτε το εντυπωσιακό μιλφέιγ, και για τους λάτρεις της σοκολάτας το κορυφαίο προφιτερόλ με σοκολάτα & banoffee.


Bounty all aboard: Η πιο πρόσφατη “γαστρονομική ανακάλυψη” του Τάσου Δούση

Το εξαιρετικό αυτό εστιατόριο επισκέφθηκε και ο Τάσος Δούσης και όπως φαίνεται η εμπειρία ήταν άκρως απολαυστική!

"Είχα καιρό να επισκεφθώ ένα μαγαζί με αισθητικά τόσο επιμελημένο χώρο φτιαγμένο με ιδιαίτερο μεράκι και γούστο! Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει αλλάξει το γαστρονομικό χάρτη του Πειραιά και της Δραπετσώνας ειδικότερα. Το bounty είναι ένα στολίδι για την περιοχή και το μεγάλο του ατού πέρα από την κουζίνα είναι η τοποθεσία του. Πάνω σε πάρκο είναι ο παράδεισος των γονιών για τα παιδιά τους. Αλλά και το χειμώνα το μαγαζί έχει μέσα έναν μικρό γουστόζικο διακριτικό,παιδότοπο!

Αφήνω τον χώρο… και περνάω στις γεύσεις! Δοκίμασα πολλά και αυτές είναι οι αγαπημένες μου επιλογές φαγητού:

  • Η Πικάνια είναι στα must. Ανάβει μπροστά σας με την βοήθεια παλαιωμένου ουίσκι παρακαλώ.
  • Τοπ το μπέργκερ με 450 γραμμάρια κρέας που είναι για δυο άτομα πιστεύω και όχι για ένα!
  • Δεν πρέπει να προσπεράσετε τα μοσχαρίσια μάγουλα και τα παϊδάκια που εγώ τίμησα, όπως επίσης σαλάτες και συνοδευτικά!
  • Στα ατού επίσης οι πίτσες, μακαρονάδες και μίνι μπέργκερ
  • Θαύματα γίνονται στο bounty με τα γλυκά! Άξιο δοκιμής το πολίτικο κάτι σαν Κιουνεφέ ελληνικό. Προφιτερόλ ένα που κάνει για τρία όπως θα δείτε και στα βίντεο και δεν πρέπει να προσπεράσετε την πάβλομα για κάτι πιο ελαφρύ.

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε!"


Info