Ο Τάσος Δούσης γράφει: 4 χρυσοί κανόνες για να καταλάβεις αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή όχι πριν πας να φας

«Πρώτον, μόλις δείτε ένα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@tasosdousis
Instagram/@tasosdousis

Όσοι με παρακολουθείτε, ξέρετε ότι, όπως μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα μέρη στον κόσμο έτσι μου αρέσει να ανακαλύπτω και ωραία μαγαζιά και ιδιαίτερα ωραίες κουζίνες και γεύσεις και να σας τα προτείνω! Έχω επισκεφτεί τόσα πολλά εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που είναι αδύνατο να θυμηθώ πόσα. Και σε αυτά έχω γευτεί, έχω δει και έχω μάθει πολλά τόσο για τις κουζίνες του κόσμου όσο και για τη λειτουργία των εστιατορίων.

Σκέφτηκα λοιπόν ότι να σας μεταφέρω κάποιες από τις γνώσεις μου περί του θέματος για να αποφεύγετε λάθος επιλογές! Πώς θα καταλάβετε λοιπόν αν ένα εστιατόριο είναι καλό ή όχι πριν καν δοκιμάσετε το φαγητό του; Υπάρχουν κάποιοι “χρυσοί” κανόνες…

Πρώτον, το μενού, μόλις δείτε ένα μαζεμένο μενού σε ένα εστιατόριο σημαίνει κατά πάσα πιθανότητ αότι είναι προσεγμένο και εξειδικευμένο και θα φάτε καλά. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει καλό φαγητό, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Αντίθετα, μόλις δω ένα μενού τεράστιο σε εστιατόριο που έχει τα πάντα, από πίτσα μέχρι μπαρμπούνια δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλό, ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα φάτε καλά.. στην καλύτερη περίπτωση να φάτε μέτρια!

Δεύτερον... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr