Ξεπέρασε το 1εκ views στο ΥοuTube το νέο hit του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς

Η τεράστια επιτυχία του Έλα Δώσε

Ξεπέρασε το 1εκ views στο ΥοuTube το νέο hit του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει το νέο ελληνικό hit του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς, του μεγαλύτερου τραγουδιστής και συνθέτης της ποπ των Βαλκανίων, σε στίχους της μοναδικής Βάγια Καλαντζή (Είναι Στιγμές / Αλήτισσα Ψυχή κ.α.) που ξεπέρασε το 1.000.000 μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες.

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Lane Moje", ο Željko Joksimović εμπνεύστηκε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι στην ελληνική γλώσσα αφού όπως δηλώνει ο ίδιος αισθάνεται την Ελλάδα ως δεύτερο σπίτι του μετά τη συνεργασία του με τους μεγαλύτερους σύγχρονους λαϊκούς και έντεχνους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Κότσιρας και πολλούς ακόμα με τους μοιράζονται εκτός από τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες και μία δυνατή φιλία.

Στις αρχές της χρονιάς, ο Joksimović ανακοίνωσε ότι σύντομα έρχονται νέα τραγούδια, προκαλώντας σάλο στα κοινωνικά δίκτυα όταν δημοσίευσε μόνο ένα σύντομο teaser του κομματιού «Ela». Πιστός στην υπόσχεση του στους fans εξέπληξε το κοινό με την ταυτόχρονη κυκλοφορία του τραγουδιού σε δυο γλώσσες κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της βαλκανικής μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Željko μιλά έξι γλώσσες: σερβικά, ρωσικά, πολωνικά, ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

"Όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ είναι τεσσάρων ή πέντε ετών και τα έχω κρατήσει με πείσμα στο συρτάρι. Γιατί περίμενα τόσο πολύ να τα κυκλοφορήσω; Μου αρέσει να πειραματίζομαι με τη μουσική και είχα άλλες δεσμεύσεις που δεν μου επέτρεπαν, αλλά πιστεύω το φθινόπωρο θα είναι η στιγμή που αυτά τα τραγούδια θα παραδοθούν στο κοινό και θα γίνουν δικά τους», είπε πρόσφατα ο Joksimović.

Βρείτε το Έλα Δώσε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής