Τα επόμενα βήματα για εκλογή νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πάει στη ΔΕΘ ο Κασσελάκης – Πού θα μιλήσει για πρώτη φορά

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις από τον πρόεδρο του κόμματος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi
Φωτογραφία: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ισορροπίες του οποίου μεταξύ των μελών του και του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί.

Στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά από την υπερψήφιση της πρότασης μομφής εναντίον του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Πραγµατικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό» - Η αποκάλυψη του Dj που είχε στον γάμο του με τον Tyler Mcbeth

Τι δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «Eίμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη κιόλας μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο, τώρα τα ξέρετε όλα».

«Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος, διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, καταφεύγοντας ακόμα να εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη αυτής της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η πρώτη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εξελίξεις

Όσον αφορά την πρώτη του κίνηση, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη. «Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανοίξει τα χαρτιά του στην Κοινωνία Ώρα MEGA. Η ανταρσία των 87, η πρόταση μομφής και η νέα προσφυγή στις κάλπες» ακούγεται χαρακτηριστικά στο τρέιλερ για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε στο Athensmagazine.gr τι μέλλει γενέσθαι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ