Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Ξέσπασε σε κλάματα η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: «Ήταν η πιο δύσκολη κούρσα ψυχολογικά»

Έπεσε στην αγκαλιά της συναθλήτριάς της από την Κύπρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Ξέσπασε σε κλάματα η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: «Ήταν η πιο δύσκολη κούρσα ψυχολογικά»

Στα ημιτελικά των 200μ προκρίθηκε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο Παρίσι. H Ελληνίδα σπρίντερ βγήκε τρίτη με χρόνο 22.99 και πήρε το χρυσό εισιτήριο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για αυτή την πρόκριση, καθώς και για την προσπάθεια που έκανε ώστε να φτάσει ως εδώ.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση για Κατερίνα Στεφανίδη και Αριάδνη Αδαμοπούλου – Ξέσπασε η Ολυμπιονίκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της κούρσας η Ελληνίδα αθλήτρια έπεσε στην αγκαλιά της Ολίβιας Φωτοπούλου, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Κύπρου και βγήκε πρώτη στο ρεπεσάζ με χρόνο 22.92.

Οι δηλώσεις της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου μετά την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

«Είμαι στα ημιτελικά, ήταν η πιο δύσκολη ψυχολογικά αυτή η κούρσα σήμερα. Να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα να προκριθώ, νιώθω όμως ότι είμαι άτυχη στις σειρές που πετυχαίνω. Σημασία έχει ότι προκρίθηκα», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Σωματικά ένιωθα τέλεια και μου βγήκε. Δεν ξέρω τι να πω, η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Είμαι ευτυχισμένη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, εγώ και η Ολίβια», τόνισε εν συνεχεία αναφερόμενη στην σπρίντερ από την Κύπρο, Ολίβια Φωτοπούλου.