Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τη φοροδιαφυγή 1,5 εκ. ευρώ - «Με εκθέτουν...»

Οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν την υπεράσπισή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Το απόγευμα της Πέμπτης 4/7 είδαμε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση, που αφορά σε φοροδιαφυγή από πολύ γνωστό Έλληνα τραγουδιστή (δείτε εδώ περισσότερα). Πιο αναλυτικά, πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνει σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντίστοιχου ύψους.

Σε συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος φέρεται να είναι ο Αντώνης Ρέμος, μετά την τεράστια έκταση που πήρε το ζήτημα απάντησε μέσω των δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Ο ίδιος διαψεύδει με μεγάλη του λύπη την είδηση περί φοροδιαφυγής.

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για την είδηση φοροδιαφυγής

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου», αναγράφεται στην απάντηση του Αντώνη Ρέμου μέσω των δικηγόρων του.

Αντώνης Ρέμος - Φοροδιαφυγή