Σάλος για δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή - Εντοπίστηκε φοροδιαφυγή 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash
Unsplash

Κατά καιρούς έχουν γίνει γνωστά διάφορα περιστατικά φοροδιαφυγής σε διάσημους Influencers και celebrities γενικότερα - δείτε εδώ το πιο πρόσφατο, ωστόσο την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία σοκαριστική σχετική είδηση. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνει σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντίστοιχου ύψους, σε γνωστό και αγαπητό στον κόσμο λαϊκό τραγουδιστή.

Για τον λόγο αυτό η Αρχή έχει προχωρήσει ήδη σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης της περιουσίας του. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει και δική του εταιρεία. Σε αυτή εντοπίστηκε η φοροδιαφυγή και όχι στις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα ή από τη δραστηριότητά του στον χώρο του θεάματος γενικότερα.

Όλη η αλήθεια για την φοροδιαφυγή γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Η δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του αφορά και τους προσωπικούς λογαριασμούς του, τους λογαριασμούς της επίμαχης εταιρείας, τα σκάφη του, αλλά και τις τραπεζικές θυρίδες, ενώ η έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας θα επεκταθεί και στους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο πόρισμα της Αρχής γίνεται αναφορά στις χαμηλές φορολογικές δηλώσεις που έχει υποβάλλει ο τραγουδιστής και φέρεται ότι την τελευταία πενταετία στις δηλώσεις καταγράφεται εισόδημα περίπου 50.000 ευρώ ετησίως, ποσό που θεωρείται ιδιαιτέρως χαμηλό σε σχέση με την επιτυχία του συγκεκριμένου τραγουδιστή, ο οποίος είναι από τους πλέον δημοφιλέστερους της χώρας.

Δείτε επίσης: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανοίγει την καρδιά της πρώτη φορά - Η φοροδιαφυγή και το τέλος με τον Στάθη Σχίζα

Τραγουδιστής φοροδιαφυγή
Unsplash