Χαλάει ο καιρός στην Αττική: «Τα φαινόμενα αύριο και κυρίως την Πέμπτη 4/7...» - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Ετοιμαστείτε να κρατήσετε ομπρέλα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαλάει ο καιρός στην Αττική: «Τα φαινόμενα αύριο και κυρίως την Πέμπτη 4/7...» - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Μπορεί αυτές τις ημέρες η θερμοκρασία να κυμαίνεται αρκετά υψηλά, όσο όμως πλησιάζει το Σαββατοκύριακο οι βαθμοί θα αρχίσουν να μειώνονται με αποκορύφωμα την Πέμπτη 4/7. Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό το σκηνικό στην Αττική θα αλλάξει με βροχές και καταιγίδες να... βρέχουν αρκετές περιοχές.

Το πρωί της Τρίτης 2/7 ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα και μοιράστηκε τις προβλέψεις του.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό

«Από 5 έως 6 μποφόρ στο Νότιο ανατολικό Αιγαίο και κυρίως στο Καρπάθιο. Εκεί φαίνεται ότι θα έχουμε τους περισσότερους ανέμους και στις υπόλοιπες περιοχές 3 με 5 το πολύ. Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την βόρεια Ευρώπη, από την Γερμανία, κατηφορίζει και θα επηρεάσει κυρίως τη Νότια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στη Μύκονο, την Θεσσαλία τη Μακεδονία κι ενώ στην Ήπειρο και την Θεσσαλία τα φαινόμενα προς το απόγευμα θα σταματήσουν στην Μακεδονία θα συνεχιστούν μέχρι σχεδόν και τα μεσάνυχτα.

Τα φαινόμενα αύριο και κυρίως την Πέμπτη 4/7 θα γενικευθούν κυρίως στα Ηπειρωτικά εκτός της Μακεδονίας και της Θράκης. Την Πέμπτη 4/7 περιμένουν βροχές και στην Αττική και στην Πελοπόννησο. Σήμερα θα φτάσουμε τους 38 και παραπάνω και την Πέμπτη θα πέσουμε 10 βαθμούς κάτω»