Απόστολος Λύτρας: Στο φως η υπογεγραμμένη γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγό του

Σοκάρουν τα ευρήματα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας: Στο φως η υπογεγραμμένη γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγό του

Νέες λεπτομέρειες στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, μετά την ομολογία του ότι ξυλοκόπησε την (εν διαστάσει πλέον) σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, έφερε στο φως το «Χαμογέλα και Πάλι» το μεσημέρι της Κυριακής 30 Ιουνίου.

Η εκπομπή του MEGA παρουσίασε την υπογεγραμμένη γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε την άτυχη γυναίκα εκείνο το βράδυ και διαπίστωσε πως τα χτυπήματα που υπέστη ήταν αποτέλεσμα βίας και όχι κάποιου ατυχήματος στις σκάλες, την εκδοχή δηλαδή που φέρεται αρχικά να ζήτησε ο Απόστολος Λύτρας να ισχυριστεί η σύζυγός του.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Αναβλήθηκε η δίκη με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα μετά την εισβολή στο σπίτι της

Η γνωμάτευση του γιατρού που εξέταση τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Ο γιατρός της Ευρωκλινικής καταγράφει αναλυτικά τα τραύματα της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μεταξύ άλλων μώλωπες, αιματώματα, οιδήματα σε όλο το πρόσωπο και κάταγμα ρινικού οστού. Παράλληλα ζητάει να της γίνουν μία σειρά από εξετάσεις για να εξεταστεί το μέγεθος της πραγματικής ζημιάς, συστήνει φαρμακευτική αγωγή και 24ωρη παρακολούθηση.

Ο Νίκος Συρίγος αποκάλυψε την ερώτηση που υπέβαλε ο γιατρός στην άτυχη γυναίκα, με τρόπο, ώστε να μην την καταλάβει ο Απόστολος Λύτρας που περίμενε εκτός: «Αυτός που σε έφερε εδώ σου έχει προκαλέσει αυτά τα χτυπήματα;». Από τη στιγμή που εκείνη του απάντησε καταφατικά, κατέγραψε το περιστατικό ως «ξυλοδαρμό», κάτι που έφερε τη σύλληψη του ποινικολόγου και την μετέπειτα προφυλάκισή του.

«Ηρωικός γιατρός, τέτοιους ανθρώπους θέλουμε, να μην φοβούνται να βγουν μπροστά», σημείωσε ο Νίκος Συρίγος στην αποφώνηση του ρεπορτάζ. Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: