Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία – Η ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Βασίλης Ρεμπάμπης/Eurokinissi
Φωτογραφία: Βασίλης Ρεμπάμπης/Eurokinissi

Από το μεσημέρι της Τρίτης 25/6 γνωστός δημοσιογράφος, εργαζόμενος στην ΕΡΤ, κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, επίσης εργαζόμενη στη δημόσια τηλεόραση, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Μάλιστα το περιστατικό φέρεται να συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στο σπίτι του ζευγαριού, ωστόσο η άτυχη γυναίκα δεν προχώρησε άμεσα σε καταγγελία. Προηγήθηκε επανεξέταση από αρμόδιο γιατρό και αποφασίστηκε σήμερα να γίνει μήνυση και να κινηθούν οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες. Ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναμένεται να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η απάντηση της ΕΡΤ για τον δημοσιογράφο της που κρατείται

Πριν από λίγη ώρα η ΕΡΤ προχώρησε σε ανακοίνωση για τον δημοσιογράφο που φέρεται να άσκησε σωματική βία στη σύντροφό του. Σε αυτή επισημαίνεται πως η σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έχει τεθεί σε προσωρινή παύση, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

TAGS