Απόστολος Λύτρας: Τρόμος μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού - Ζήτησε παραπάνω μέτρα ασφαλείας

Φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Απόστολος Λύτρας βιώνει τον τρόμο στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται - και θα προχωρήσει σε αίτημα αποφυλάκισης - μετά την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει η Σοφία Πολυζωγοπούλου έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον δικηγόρο.

Τι συμβαίνει με τον Απόστολο Λύτρα στις φυλακές;

Μπορεί να βρίσκεται στην VIP πτέρυγα για την ασφάλεια του, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Φοβάται συγκεκριμένα, τους ανθρώπους που έχει βάλει ο ίδιος στην φυλακή.

Ο Απόστολος Λύτρας, ζήτησε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς φοβάται τους αντίδικούς του που είναι σκληροί ποινικοί. Μάλιστα, έπειτα από δική του απόφαση δεν προαυλίζεται, ενώ μένει στο καλύτερο στις εγκαταστάσεις κελί.

Δείτε επίσης: Στην "φόρα" αδημοσίευτη συνέντευξη του στο Χαμογέλα και Πάλι - Τι έλεγε για το γάμο του με την Σοφία Πολυζωγοπούλου

Τα 4 προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόστολος Λύτρας μέσα στην φυλακή

Το πρώτο πρόβλημα - σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Επί Τόπου στο OPEN - είναι το θέμα του φαγητού. Επειδή οι προμήθειες του κυλικείου πηγαίνουν συγκεκριμένες ημέρες και στην περίπτωση του η προμήθεια πήγε μια ημέρα πριν μπει στο κελί, τον έχει αναγκάσει να ζητάει φαγητό από συγκρατούμενους του που έχουν απόθεμα. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε το φαγητό που σερβίρεται δεν του αρέσει...

Το δεύτερο πρόβλημα το οποίο γνωστοποιήθηκε από την πρώτη του μέρα στην φυλακή, είναι το κάπνισμα. Του έχει απαγορευτεί να καπνίζει μέσα στο κελί του καθώς οι συγκρατούμενοι του δεν θέλουν τον καπνό.

Το τρίτο είναι το... κλιματιστικό. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ο Απόστολος Λύτρας παραπονιέται για το κρύο που επικρατεί καθώς οι συγκρατούμενο του βάζουν το ερκοντίσιον σε χαμηλή θερμοκρασία.

Τέλος, ο δικηγόρος είχε μια ξαφνική συνάντηση με έναν συγκρατούμενο στην ίδια πτέρυγα ο οποίος ήταν πρώην αστυνομικός. Τον ρώτησε λοιπόν για την προκαταβολή 10 χιλιάδων ευρώ που του είχε δώσει για να τον εκπροσωπήσει, ωστόσο δεν προχώρησαν στην συνεργασία. Τα χρήματα όμως δεν του τα επέστρεψε. Αποτέλεσμα αυτού να έχει σταματήσει να προαυλίζεται καθώς φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.