Απόστολος Λύτρας: Ξεκινά οικονομικός έλεγχος στα περιουσιακά του στοιχεία - «Τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν...»

«Έμπαινε σε υποθέσεις με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σταύρος Μπαλάσκας καλεσμένος στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΙ την Παρασκευή 21/6 μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, κάνοντας αποκαλύψεις σχετικά με τα περιουσιακά του στοιχεία και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που είχε και συνεχίζει να έχει.

Όπως ανέφερε λόγω το ότι χρωστούσε στην ΑΑΔΕ έχει μεταβιβάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στην σύζυγό του, ενώ πολλές υποθέσεις τις αναλάμβανε δωρεάν.

Οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά και τα περιουσιακά του Απόστολου Λύτρα

«Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία. Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του. Δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν. Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του», αποκάλυψε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον Απόστολο Λύτρα.

«Ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ. Το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε. Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι», είπε σε άλλο σημείο στο πλατό του Σήμερα.

Μάλιστα, ανέφερε πως: «Χρωστούσε στην ΑΑΔΕ πολλά και για να κάνει όλες αυτές τις πατέντες οικονομικά, τα είχε μεταβιβάσει στη σύζυγό του. Τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν να πληρωθούν μισθοί, τα σχολεία των παιδιών, και πολλά έξοδα στην Κύπρο. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι μετρητά, ένα μεγάλο ποσό. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα».

Δείτε επίσης: Καταθέτει αίτηση διαζυγίου η Σοφία Πολυζωγοπούλου - Το άγνωστο περιστατικό με τον Απόστολο Λύτρα πέρσι τον Δεκέμβριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόστολος Λύτρας: «Οι αρσενικοί δεν...» - Νέο θερμό επεισόδιο στις φυλακές με συγκρατούμενό του

Απόστολος Λύτρας: Τα 4 προβλήματα που έχει μέσα στην φυλακή - "Ζητιανεύει" φαγητό από συγκρατούμενους του

Απόστολος Λύτρας: Στην "φόρα" αδημοσίευτη συνέντευξη του στο Χαμογέλα και Πάλι - Τι έλεγε για το γάμο του με την Σοφία Πολυζωγοπούλου

Νίκος Μάνεσης για Απόστολο Λύτρα: «Τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι! Δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις»

Μπέττυ Μαγγίρα: Χείμαρρος κατά του Απόστολου Λύτρα - «Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει...» - "Παγωμένη" με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Απόστολος Λύτρας: Έτοιμος για την επόμενη κίνησή του - Οι ποινές που τον βαραίνουν από το παρελθόν

Κόρη Απόστολου Λύτρα: «Με τη Σοφία έχουμε...» - Η εξομολόγηση για την Πολυζωγοπούλου και το λιποθυμικό επεισόδιο