Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα: Στο "φως" η κατάθεση της ίδιας και της 19χρονης κόρης του - «Ο πατέρας μου δεν..»

Τι είπαν στην αστυνομία;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο MEGA, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι 48 ετών και επίσης δικηγόρος στο επάγγελμα. Οι δυο τους χώρισαν το 2014, λίγο πριν τον γάμο του με την Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι είχε περάσει και μια μεγάλη δυσκολία, αφού είχαν χάσει ένα παιδί τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρώην σύζυγος του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και για απειλή, αλλά στη συνέχεια απέσυρε τις κατηγορίες. Να σημειωθεί πως στο σήμερα, η πρώην σύζυγος του, τον στηρίζει την υπόθεση με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον δικηγόρο έπειτα από έξοδο τους.

Δείτε επίσης: «Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ...» - Η συνομιλία που είχε η Σοφία Πολυζωγοπούλου με την κόρη του Απόστολου Λύτρα

Τι αναφέρει στην κατάθεση της η πρώην σύζυγος και η κόρη του Απόστολου Λύτρα

Η εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό δημοσιοποίησε την κατάθεση της πρώην συζύγου του και μητέρας των δυο παιδιών του για την υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου.

«Είναι εξαιρετικός πατέρας και άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του και ηθικά και οικονομικά. Μας στηρίζει όλους. Και με τη νυν σύζυγό του τα παιδιά του έχουν άριστες σχέσεις και μένουν μαζί πολλές φορές. Μεταξύ μας είχαμε κάποτε ένα φραστικό επεισόδιο και από θυμό του είχα κάνει τότε μήνυση για το φραστικό αυτό επεισόδιο αλλά είχα υπερβάλει. Στο δικαστήριο όμως απαλλάχτηκε γιατί κατέθεσα τα γεγονότα όπως ακριβώς είχαν συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε βιαιότητα από μέρους του ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά του. Θα ήταν άδικο να πω κάτι εναντίον του», είπε για την μήνυση που του είχε κάνει το 2017 και αθωώθηκε.

Δείτε επίσης: O Απόστολος Λύτρας τσακώθηκε με συγκρατούμενο του στις φυλακές - Τα παράνομα πως κινδυνεύει η ζωή του

Όσον αφορά την κόρη του ηλικίας 19 ετών, έχει πει στην κατάθεση της για τον πατέρα της και τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «Ο πατέρας μου δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μία μητριά. Ο ίδιος ο πατέρας μου επιδίωξε ότι έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της, αντιθέτως πάντα τη βοηθούσε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δε μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μάς προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου».