Απόστολος Λύτρας: Τι φέρεται να γράφει το ένα από τα μηνύματα που έστειλε στην Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό

Η ομαδική που έγινε στο Viber χωρίς την συναίνεση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του. Την ώρα που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ για να συλληφθεί μετά την καταπάτηση των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του και την μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για απειλές, βγαίνουν στην επιφάνεια νέα στοιχεία.

Η ομαδική στο viber και το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο δικηγόρος δεν βρίσκεται στο σπίτι που έχει δηλώσει ότι έχει μένει, ενώ δε σηκώνει ούτε το τηλέφωνό του. Βέβαια, όπως γράφεται ο ίδιος από στιγμή σε στιγμή θα φτάσει στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Ιωάννα Τούνη, Παντελής Παντελίδης κι όχι μόνο - Οι 10 πολύκροτες υποθέσεις που είχε αναλάβει

Μετά το περιστατικό στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου (δείτε εδώ τι συνέβη) και την σύλληψη της πρώην συζύγου του δικηγόρου, αποκαλύφθηκε πως χθες 18/6 το βράδυ δημιουργήθηκε μια ομαδική στο Viber, στην οποία η κ. Πολυζωγοπούλου μετείχε χωρίς τη θέλησή της και τη συναίνεσή της, παραβιάζοντας των όρων συναναστροφής.

«Τα μηνύματα έχουν προτρεπτικό χαρακτήρα, όχι παραινετικό, μηνύματα μίας ομάδας ανθρώπων που σίγουρα θέλουν να ασκήσουν πιέσεις στη Σοφία. Θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας», είπε ο δικηγόρος της Θέμης Σοφός.

Μάλιστα, φέρεται πως μέσω του viber ο Απόστολος Λύτρας έστειλε πάνω από 10 μηνύματα στη σύζυγό του, στο ένα εκ των οποίων ανέφερε χαρακτηριστικά: «δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Nα σημειώσουμε πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου μαζί με τον δικηγόρο της, ζητούν να γίνει προσωρινή κράτηση του κ. Λύτρα.

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει λίγο νωρίτερα ο Απόστολος Λύτρας

«Από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ζήτησα συγγνώμη για την καταδικαστέα πράξη μου και υποσχέθηκα, στην σύζυγό μου και στα παιδιά μου, να αποτανθώ σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο, ώστε να καταλάβω τί είναι αυτό που με εξώθησε σε αυτή την φρικτή συμπεριφορά.

Αντιλαμβάνομαι την οργή ολου του κοσμου που επί μήνες με παρακολουθούσαν να μιλώ ως υπέρμαχος της καταδίκης κάθε μορφής βίας και, τώρα, με βλέπουν ως θύτη αυτής της ίδιας βίας που καταδίκαζα... Δυστυχώς, ο δημόσιος λόγος σε εκτοξεύει ψηλά με θόρυβο, αλλά σε γκρεμίζει σε μια στιγμή με κρότο

Όπως υποσχέθηκα, ήδη ξεκίνησα συμβουλευτικό - θεραπευτικό πρόγραμμα και θα τηρήσω μέχρι κεραίας την υπόσχεσή μου να επανορθώσω (όσο αυτό γίνεται) αυτό που έκανα.

Θα ήθελα, μόνον, να τονίσω τα εξής:

α) ουδέποτε άσκησα την οποιαδήποτε μορφής βία, λεκτική ή σωματική, στην σύζυγό μου. Αυτό, δεν αναιρεί την απαξία της πράξης μου, πλην όμως σας παρακαλώ να μην αναπαράγονται ψευδείς "ειδήσεις" για δήθεν "άλλες" πράξεις που δήθεν "τέλεσα".

β) Εκτός από εμένα, που δικαίως δέχομαι όλη αυτή την κριτική, υπάρχουν και 3 ανήλικα παιδιά, που τις τελευταίες ημέρες ζουν μια κόλαση. Η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και η κάθε μορφής επίθεση στο διαδίκτυο, σε βάρος μου, δεν είναι δυνατόν να μετακυλίεται σε μικρά παιδιά, λόγω του επωνύμου τους.

Θα τεθώ ενώπιον του φυσικού μου Δικαστή, θα δικαστώ και θα αποδεχθώ την τιμωρία που δικαίως θα μου επιβληθεί. Παρακαλώ, όμως, να μην γίνει αυτή η δίκη μέσα από οθόνες, ανώνυμα σχόλια μίσους κλπ.

Θα ήθελα, τέλος, να επισημάνω ότι ποτέ δεν «επινόησα» το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου απο την σκάλα την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια (παρά την διαφωνία μου), για την προστασία των παιδιών μας, διότι αρχικά θεώρησε ότι έτσι θα τα προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα . Σε κάθε περίπτωση , σέβομαι και υποκλίνομαι στην απόφασή της να καταθέσει τι ακριβώς συνεβη», αναφέρει ο Απόστολος Λύτρας.

Απόστολος Λύτρας - Ανακοίνωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Όχι στη βία κατά των γυναικών!» - Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις της δικηγόρου στο Facebook

Αχιλλέας Μπέος - Ξέσπασε εναντίον του Λύτρα: «Θεωρώ άνανδρο να σηκώνει ένας άνδρας χέρι σε μία γυναίκα»

Απόστολος Λύτρας: «Σ' αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη», έστειλε στην Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις αφέθηκε ελεύθερος

Απόστολος Λύτρας: Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό δεν επιθυμεί πλέον να την εκπροσωπεί νομικά

Αλήθειες με την Ζήνα: Δικηγόρος έκανε επίθεση στην Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Ξαφνικά μύγα τον τσίμπησε και άρχισε να χτυπά τη γυναίκα του;»

Απόστολος Λύτρας: Ιωάννα Τούνη, Παντελής Παντελίδης κι όχι μόνο - Οι 10 πολύκροτες υποθέσεις που είχε αναλάβει

Αλέξης Κούγιας: Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ζήνα Κουτσελίνη: 4 επώνυμοι Έλληνες που την "σταύρωσαν" δημόσια για τον Λύτρα - «Βρωμιάρα, σιχαμένη, εμετική»

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Έτσι "έδωσε" τον Απόστολο Λύτρα - Η κίνηση που φανέρωσε πως δεν έπεσε από σκάλα