Conference League: Το γκολ του Ελ Κααμπί που έφερε τη νίκη στον Ολυμπιακό - Κόκκινη λαοθάλασσα στον Πειραιά

Γέμισαν οι δρόμοι με φιλάθλους! Φώναζαν συνθήματα, κόρναραν και άναβαν καπνογόνα μέχρι τα ξημερώματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Μετά την νίκη του Παναθηναΐκού στο μπάσκετ, η Ελλάδα μετράει ακόμα μια νίκη! Αυτή του Ολυμπιακού. Η κόκκινη ομάδα που κατάφερε να περάσει στον τελικό της Europa Conference League (πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό τελικό), κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα στο OPAP Arena.

Το 1-0 έγινε με γκολ του Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό του αγώνα με το γήπεδο να σείεται από τον κόσμο που χειροκροτούσε και φώναζε συνθήματα. Λίγο μετά ο αγώνας έληξε και επικράτησε ο απόλυτος χαμός!


Ο Πειραιάς έγινε κόκκινος από τους φιλάθλους που πανηγύριζαν

Στον Πειραιά σε κεντρικές πλατείες αλλά και μαγαζιά είχαν στήσει οθόνες και τηλεοράσεις, ώστε οι φίλαθλοι να δουν τον αγώνα ενωμένοι. Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από κόσμο που περίμενε να δει την ομάδα του να κερδίζει. Ήδη από πριν τον αγώνα οι οπαδοί με κασκόλ και μπλούζες του Ολυμπιακού τραγουδούσαν συνθήματα στο δρόμο, ενώ ορισμένοι περίμεναν στα στενά που θα περνούσε το πούλμαν με την ομάδα.

Όταν λοιπόν ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στον Πειραιά επικράτησε χαμός! Όλοι μαζεύτηκαν έξω από το δημοτικό θέατρο της πόλης και ανάβοντας κόκκινα καπνογόνα πανηγύριζαν στους δρόμους γεμάτοι χαρά! Νέοι, μεγάλοι και παιδιά έγιναν ένα φωνάζοντας το σύνθημα της ομάδας που κατάφερε να πρώτη φορά να να σηκώσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους και το πρώτο που κατακτά ελληνικός σύλλογος.

Conference League Ολυμπιακός
EUROKINISSI