«Καρφιά» από την κυβέρνηση για την Μαρίνα Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί τη χώρα με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου...»

Δεν έμεινε ασχολίαστο το χασμουρητό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Καρφιά» από την κυβέρνηση για την Μαρίνα Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί τη χώρα με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου...»

Σε αυστηρό ύφος σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τις δηλώσεις των χορευτών της Μαρίνας Σάττι καθώς και τη συμπεριφορά της Ελληνίδας εκπροσώπου στη Eurovision, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, απέναντι στο Ισραήλ.

Αρχικά, μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες, ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις που προέκυψαν για τους δυο χορευτές, που δήλωσαν «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης». «Ευτυχώς που έγινε επανόρθωση. Μιλάμε για Έλληνες πολίτες χωρίς να αμφισβητείται αυτό και ευτυχώς έγινε επανόρθωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Σάλος με τους χορευτές της Μαρίνας Σάττι - Τα γυρνάνε για την δήλωση «Είμαστε Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης»

Το δηκτικό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την Μαρίνα Σάττι

Για την Μαρίνα Σάττι ο Παύλος Μαρινάκης είπε: «Η Eurovision δεν είναι διαδικασία άσκησης πολιτικής και δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική μιας χώρας από την Eurovision. Έχει αντέξει στο χρόνο για να ενώσει τους λαους μέσα από τη μουσική. Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα, ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου και πρέπει να προσέχει την δημόσια εικόνα του, και την συμπεριφορά του γενικότερα».

Θυμίζουμε πως η Μαρίνα Σάττι, την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια χασμιουριόταν και έκανε πως κοιμάται, ενώ έκανε χιούμορ και με τον κόσμο από κάτω. Σε δηλώσεις της, κατά την επιστροφή της χαρακτήρισε «χαζομάρα» αυτή την κίνηση.