Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ ο δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην φυλακή

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους (δείτε εδώ το χρονικό) έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στις φυλακές, αφού κρίθηκε προφυλακιστέως και βρισκόταν στην ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού.

Ο άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με την αυτοσχέδια θηλιά από τους επιδέσμους που φορούσε στο κεφάλι την οποία είχε δέσει από τον πλαστικό σωλήνα ύδρευσης στον χώρο της τουαλέτας, απ’ όπου είχε αποσπάσει και τη βίδα πάνω στην οποία έδεσε τη θηλιά.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πεσμένος στο έδαφος στην τουαλέτα τα ξημερώματα με εμφανή σημάδια στον λαιμό και χωρίς τις αισθήσεις του. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αττικό». Εκεί οι γιατροί τού έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν.

Η υγεία του 39χρονου δολοφόνου

Ο δολοφόνος της Κυριακής, βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση.

Τραγικές εικόνες στην κηδεία της Κυριακής

Την Πέμπτη 4/4 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή που έχασε τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της. Ο άντρας τη σκότωσε με μαχαίρι έξω από το αστυνομικό τμήμα, που η γυναίκα είχε βρεθεί για να τον καταγγείλει.

Άλλη μια γυναικοκτονία καταγράφηκε στη λίστα με τα ονόματα γυναικών, που χάνουν ανυπεράσπιστες τη ζωή τους να αυξάνονται. Η κηδεία της Κυριακής έγινε το πρωί της Πέμπτης 4/4 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Τραγικές φιγούρες φίλοι και συγγενείς της άτυχης 28χρονης, η οποία αν και βρήκε το θάρρος να μιλήσει δε σώθηκε! Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Καραγιάννης Μιχάλης από την Eurokinisi βλέπουμε πως στην κηδεία μοιράστηκαν μπομπονιέρες, καθώς επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ντύθηκε νύφη πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία.

Γυναικοκτονία - Κηδεία 28χρονηςΚηδεία 28χρονης - ΓυναικοκτονίαΚηδεία 28χρονης Κυριακής - Γυναικοκτονία