Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε ότι και η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα, ενώ αύριο (1/4) στο Φως στο Τούνελ θα κάνει σημαντικές αποκαλύψεις.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας

«Νιώθω και γω παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς» ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ ανέφερε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έλεγε “θα μου το βρεις;”» πρόσθεσε.

«Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» στις 23:20 της Παρασκευής.

Το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού στην Νικολούλη

Όλη η Ελλάδα είναι βυθισμένη στην απόλυτη θλίψη, καθώς έγινε δυστυχώς- αν ισχύει- , αυτό που περίμεναν οι αρμόδιοι και οι ειδικοί που ασχολούνταν με την υπόθεση της Πάτρας, η σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους την οργή και τον αποτροπιασμό τους για αυτή την εξέλιξη, έτσι και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα προς την Αγγελική Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε με την έρευνα και βοήθησε στην εξιχνίαση.

Η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε το συγκεκριμένο τρέιλερ με τους ακόλουθούς της στο Instagram γράφοντας: “Αχ ρε Αγγελική Νικολούλη… Άλλο ένα οδυνηρό παράσημο στο πέτο σου…”.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά μάλιστα που η Ναταλία Γερμανού αναφέρει δημόσια την Αγγελική Νικολούλη σε σχέση με την υπόθεση, αφού και στις 26 Μαρτίου σχολίασε tweet γράφοντας. “Είναι η μόνη που έχει άκρες παντού γι΄αυτό κρεμόμαστε από τα χείλη της… Ξέρει ήδη στο υπογράφω.”