Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον φοιτητή στο Ρέθυμνο που είχε συμπτώματα κορωνοϊού. Τι λένε οι νέες πληροφορίες για την κατάστασή του; Είναι τελικά θετικός ή όχι; 

Αρνητικό είναι το δείγμα που εξέτασε το τμήμα ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και αφορά στον 20χρονο φοιτητή ο οποίος βρίσκεται για νοσηλεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε και η κυρία Ελένη Μπορπουδάκη ,διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ στην Κρήτη. Σοκ ωστόσο προκάλεσε και η είδηση πριν από λίγο, όπου ανακοινώθηκε πως πέθανε ασθενής που είχε “αναρρώσει”. Σε ποια περιοχή έγινε

Πριν τα αποτελέσματα του φοιτητή στο Ρέθυμνο για τον κορωνοϊό, υπήρξε και ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα με τον κορωνοϊό, μιας και σήμανε συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες και τι θα συμβεί στο πανεπιστήμιο; 

Με μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου. Φαίνεται πως η διοίκηση του ιδρύματος σκοπεύει να πραγματοποιήσει απολύμανση για προληπτικούς λόγους, στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Σε επικοινωνία του iefimerida.gr, η Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ενημερώνει πως έχει πληροφορίες για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για μια καθηγήτρια, εξωτερική συνεργάτη του ιδρύματος, που ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου

Σε μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο δεν αναφέρει τους λόγους που θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες:

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3».