L'Erbolario Greece: Δυο νέες αρωματικές σειρές που σε ταξιδεύουν

Επιτυχημένο Exclusive Event, στο Ellyz Brunch Café.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
L'Erbolario Greece: Δυο νέες αρωματικές σειρές που σε ταξιδεύουν

Την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το exclusive event, της L'Erbolario Greece, στο γνωστό Ellyz Brunch Cafe, στο Χαλάνδρι. Το γεγονός διοργανώθηκε με αφορμή την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων αρωματικών σειρών της εταιρείας.

"Alba in Asia"

alba

Μια ολοκληρωμένη αρωματική σειρά από εκχύλισμα Ινδικού Λωτού, ένα λουλούδι σύμβολό, στους ασιατικούς πολιτισμούς, της χάρης, την κομψότητας και της αγνότητας. Το άρωμα της και τα αρωματικά προϊόντα της σειράς είναι συνυφασμένα με φρέσκες, καθαρές, υδάτινες νότες και εσπεριδοειδή, λουλουδάτες πινελιές.

"Notte a Tangeri"

notte

Μια ολοκληρωμένη αρωματική σειρά που σε ταξιδεύει στην ονειρική ατμόσφαιρα του Μαρόκου, με νότες εσπεριδοειδών, μανταρινιού και διακριτικές νότες κεχριμπαριού.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την υπέροχη ευκαιρία να αρωματιστούν με τα μοναδικά νέα αρώματα της L'Erbolario, εξερευνώντας παράλληλα τις μοναδικές συνθέσεις και τις φυτικές φόρμουλες που διακρίνουν τα προϊόντα της εταιρείας.

Στο εντυπωσιακό event παραβρέθηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα της showbiz, προσθέτοντας μια ξεχωριστή διάσταση στην εκδήλωση. Η παρουσία celebrities, ηθοποιών, δημοσιογράφων, beauty editors και influencer προσέδωσε ακόμη περισσότερη λάμψη στη βραδιά.

L'Erbolario Greece

Οι επισκέπτες από τον χώρο της ψυχαγωγίας και των μέσων ενημέρωσης αντάλλαξαν εντυπώσεις με τους εκπροσώπους της L'Erbolario Greece, ενώ η παρουσία των beauty editors πρόσθεσε μια ειδική πινελιά εμπειρογνωμοσύνης στην εξερεύνηση των νέων αρωματικών σειρών.

Οι influencer από τον χώρο της ομορφιάς μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους με τους followers τους μέσω των social media, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη προβολή στο γεγονός.

L'Erbolario Greece: Δυο νέες αρωματικές σειρές που σε ταξιδεύουν

Η L'Erbolario Greece εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και για τη στήριξή τους στην προώθηση των νέων αρωματικών σειρών της εταιρείας. Η πολύτιμη αυτή συμμετοχή συνέβαλε στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας για όλους.

L'Erbolario Greece: Δυο νέες αρωματικές σειρές που σε ταξιδεύουν

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της L'Erbolario Greece, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.erbolario.gr.