Feng Shui: Αυτά τα 2 φυτά βοηθούν στην γονιμότητα - Που πρέπει να τα βάλετε και γιατί

Μεγάλη προσοχή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Σύμφωνα με το Feng Shui υπάρχουν δυο συγκεκριμένα φυτά που αν τα διακοσμήσεις σωστά στο σπίτι σου, εκτός από ευτυχία θα φέρουν και γονιμότητα. Το Feng Shui είναι μία ευρέως γνωστή κινέζικη φιλοσοφία και υποστηρικτές του υπόσχονται ότι ακολουθώντας τους κανόνες του μπορείτε να εξασφαλίσετε στο χώρο σας και στην οικογένειά σας, καλοτυχία, ευημερία, υγειά, ευτυχία και επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!

Αυτά λοιπόν είναι τα φυτά που φέρνουν γονιμότητα σύμφωνα με το Feng Shui

Φυτό αράχνης

Το εν λόγω φυτό συμβολίζει τη γονιμότητα, την καλή ενέργεια και την ευημερία. Ως σύμβολο γονιμότητας προτείνεται να το τοποθετούμε στην κρεβατοκάμαρα, ενώ αν κρεμαστεί στην κουζίνα, θα μας φέρει ευημερία. Να σημειωθεί πως είναι φιλικό προς τα κατοικίδια, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να τοποθετηθεί παντού χωρίς φόβο μην το μασήσουν τα ζώα σας και κινδυνεύσουν.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιο γρουσούζικο φυτό - Το έχουμε οι περισσότεροι στο σπίτι μας αλλά το Feng Shui το απαγορεύει

Feng Shui γονιμότητα
unsplash.com

Lucky Μπαμπού

Όπως λοιπόν δηλώνει και το όνομα, είναι ένα τυχερό φυτό που φέρνει γούρι, καλή ζωή, ευημερία, αρμονία, αρετή, θετική ενέργεια και πλούτο. Μάλιστα, ανάλογα τον αριθμό των βλαστών που θα βάλεις στη γλάστρα ή το βάζο σου θα συμβολίσει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα 8 βλαστοί ενθαρρύνουν τη συνεχή ευημερία αλλά και τη γονιμότητα. (δείτε τι σημαίνουν και οι άλλοι αριθμοί).