Αν έχεις έστω και ένα φυτό στην κρεβατοκάμαρα σου, μετακίνησε το άμεσα - Ο λόγος που το Feng Shui το απαγορεύει

Μεγάλη προσοχή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Αν δεν θέλεις να σου πηγαίνουν όλα θετικά στην προσωπική σου ζωή, το Feng Shui σου συνιστά να προσέχεις που πρέπει να τοποθετείς τα φυτά μέσα στο σπίτι του. Υπάρχουν σημεία που μπορεί να σου καταστρέψουν τη σχέση σου. Για παράδειγμα στην κρεβατοκάμαρα απαγορεύεται να τα τοποθετήσεις σύμφωνα με το Feng Shui.

Γιατί το Feng Shui απαγορεύει να τοποθετούσε φυτά στην κρεβατοκάμαρα;

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Feng Shui, τα λουλούδια ενθαρρύνουν την απιστία και την προδοσία. Αντιπροσωπεύουν εξωσυζυγικές σχέσεις και μπορούν να προσελκύσουν αυτό το είδος προβλήματος ανάμεσα στους συντρόφους, γράφει το Meygeia.gr

Επίσης τα λουλούδια μπορεί να μαραθούν, επειδή το υπνοδωμάτιο δεν φωτίζεται καλά. Επίσης, μπορεί να μαζέψουν σκόνη, που μπορεί να είναι πολύ βλαβερή για όσους πάσχουν από άσθμα.

Δείτε επίσης: Τα 2+1 φυτά που σύμφωνα με το Φενγκ Σούι είναι τα πιο τυχερά για το 2024 - Φέρνουν υγεία, πλούτο, επιτυχία και αφθονία

Φυτά Feng Shui
Unsplash.com

Βέβαια, ένα είναι το φυτό που θα εκτοξεύσει την ερωτική σου ζωή

Τα φυτά είναι στολίδι για το σπίτι μας και το Feng Shui αναφέρει πως τα κατάλληλα είδη μπορούν να έχουν πολύ θετική επίδραση στην ενέργεια του χώρου. Μάλιστα, υπάρχει και ένα φυτό που μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική σου ζωή.

Η σχέση του φυτού με το Feng Shui είναι βαθιά και μπορεί να γίνει ορατή στο σπίτι μας, μέσα από λίγες μόνο πινελιές (δείτε όμως ποια φυτά απαγορεύονται μέσα στο σπίτι).

Η Monstera είναι το επόμενο φυτό που πρέπει να διακοσμήσετε σε κάποια γωνία του σπιτιού καθώς συμβολίζει την αγάπη και την ευτυχία. Αν θέλετε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή, τοποθετήστε τη monstera στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο αλλά όχι πάνω από το κρεβάτι.

Monstera Feng Shui ερωτική ζωή