IKEA: Αυτό το κομοδίνο των 9,99 ευρώ έχει γίνει viral - Tα πιο in-fashion κορίτσια το βάζουν και στο σαλόνι τους

Θα βάλει μια pop πινελιά σε κάθε χώρο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Δεν είναι μόνο η χαμηλή τιμή του αλλά και η ευελιξία του! Αυτό το κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ που κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ δεν έχει γίνει άδικα viral, αφού ταιριάζει τέλεια ως κομοδίνο σε κάθε υπνοδωμάτιο, βάζοντας μια pop πινελιά στον χώρο, ενώ εύκολα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν τραπεζάκι στο σαλόνι σου, σαν βοηθητικό στο γραφείο σου, ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο, για να στολίσεις τα παιχνίδια των παιδιών.

Η ιδέα στη διακόσμηση να ξέρεις, για να έχει κάτι να... πει ο χώρος όπου περνάς τις περισσότερες ώρες της μέρας σου, δεν είναι να έχεις όλα τα έπιπλα, διακοσμητικά και υφάσματα ολόιδια - θα ήταν τότε τα πάντα γύρω μας βαρετά! Τα πιο in-fashion κορίτσια το ξέρουν καλά αυτό. Σε συμβουλεύουν, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς το φωτεινό κίτρινο χρώμα του και να "παίξεις" με τη διακόσμηση, δημιουργώντας με αυτό το κομοδίνο ΙΚΕΑ διάφορες γωνιές στο σπίτι σου, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Τα πιο in-fashion κορίτσια επιλέγουν το κομοδίνο ΙΚΕΑ των 9,99 ευρώ

Το λες κομοδίνο και το βάζεις δίπλα από το κρεβάτι σου, διακοσμώντας το ανάλογα με το στυλ σου, αφήνοντάς το να κάνει statement στο δωμάτιο, λόγω χρώματος. Βάλε μερικές κίτρινες πινελιές στο κρεβάτι σου μέσα από διακοσμητικά μαξιλάρια και το... decoration θα τα σπάει!

κομοδίνο κίτρινο ΙΚΕΑ

To λες και τραπεζάκι σαλονιού και το στολίζεις στο living room σου, για να βάζεις πάνω τον καφέ σου και το αγαπημένο σου βιβλίο ή να ακουμπάς τα κεράσματα στη φίλη σου, όταν το βράδυ βλέπετε ατελείωτο Netflix. Σίγουρα θα σε ρωτήσει από πού το πήρες!

τραπεζάκι σαλονιού ΙΚΕΑ

To λες και βοηθητικό και το βάζεις στο γραφείο σου, για να τοποθετήσεις βιβλία και χαρτιά ή στο δωμάτιο των παιδιών, για να διακοσμήσεις τα παιχνίδια τους. Όπως κι αν το ονομάσεις, το συμπέρασμα είναι πως κάτι πιο στυλάτο και ευέλικτο στην τιμή των 9,99 ευρώ από τα ΙΚΕΑ δεν θα βρεις!

τραπεζάκι κίτρινο ΙΚΕΑ

Κομοδίνο KNARREVIK, 37x28 cm, €9,99 - Θα το βρεις εδώ