IKEA: Με αυτό το αντικείμενο στο υπνοδωμάτιο κάθε άντρας θα αναβαθμίσει το στυλ του - Η τέλεια ιδέα με 27 ευρώ

Ξεκίνα να αλλάζεις τη διακόσμηση στο εργένικο σπίτι σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Καθαρό, στιβαρό και εντυπωσιακό – η αρρενωπή εσωτερική διακόσμηση, αν και ακολουθεί συνήθως minimal διαδρομές, είναι πάντα πηγή τολμηρών ιδεών. Ωστόσο, περισσότερο από τις βαριές” αποχρώσεις και τα "δυνατά" υλικά, η άνεση και η πρακτικότητα είναι το ζητούμενο σε κάθε “εργένικο¨δωμάτιο”.

Ειδικά για τη διακόσμηση ενός "αντρικού" υπνοδωματίου, που είναι μια διασκεδαστική και υπέροχη εμπειρία, δημιουργώντας το δικό σας καταφύγιο, οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Η IKEA έχει την καλύτερη ιδέα για να αναβαθμίσεις το στυλ της διακόσμησης στο υπνοδωμάτιό σου, προτείνοντας ένα μόνο αντικείμενο με 27 ευρώ, που θα αλλάξει άρδην την εικόνα του.

IKEA: Με αυτό το αντικείμενο στο υπνοδωμάτιο κάθε άντρας θα αναβαθμίσει το στυλ του - Η τέλεια ιδέα με 27 ευρώ

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να πετύχεις τη σωστή "νότα" όταν διακοσμείς την κρεβατοκάμαρα - θέλεις να είναι κομψό αλλά να μην έχει μια "κλινική" εμφάνιση. Συνήθως επιλέγεις ουδέτερα χρώματα, με έμφαση στα γκρι, καφέ, μαύρα και λευκά, ενώ τα έπιπλα και τα υφάσματα κινούνται σε παρόμοιους τόνους, κάνοντας κοντράστ μεταξύ τους.

Όσον αφορά στα αντικείμενα, θέλεις να είναι χρηστικά και στυλάτα, για να δημιουργήσουν ταυτόχρονα μια άνετη και μοδάτη εικόνα, που δεν θα μπορείς να της αντισταθείς.

καλόγερος  ikea.gr

Πέρα από τα βασικά, λοιπόν, κρεβάτι, κομοδίνα κ.λπ. ένας minimal καλόγερος από το ΙΚΕΑ με μόνο 27 ευρώ θα βάλει μια ντιζαϊνάτη πινελιά στον χώρο, ενώ θα σου προσφέρει την χρηστικότητα και την οργάνωση που χρειάζεσαι για τα ρούχα σου.

ανοξείδωτος καλόγερος  ikea.gr

Καλόγερος, GRUNDTAL, €27 - Θα το βρεις εδώ

καλόγερος ikea.gr

Highlight: Από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει άγκιστρα στο πλάι για ζώνες, γραβάτες, κασκόλ ή τσάντες καθώς και έναν δίσκο στο επάνω μέρος για το ρολόι σου, τα κοσμήματά σου και άλλα μικρά αντικείμενα. Στο κάτω μέρος μπορείς να τοποθετήσεις ένα ζευγάρι παπούτσια, αυτά που φοράς περισσότερο και είναι τα αγαπημένα σου.