ΙΚΕΑ: Αυτό το τραπέζι με 29,99 ευρώ αγοράζουν τώρα όσοι έχουν μικρό μπαλκόνι

Θα σου λύσει τα χέρια στα λίγα τετραγωνικά

Shutterstock
Shutterstock

Καλοκαίριασε και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι σίγουρα μερικές χαλαρές και δροσερές στιγμές στο μπαλκόνι σου, μόνη ή με τους φίλους και την οικογένειά σου. Ανεξάρτητα από το εάν είναι πιο στενό ή ευρύχωρο, μπορεί να να γίνει η δική μας "όαση" δροσιάς, ειδικά εάν έχουμε φροντίσει να το διακοσμήσουμε σωστά, εφαρμόζοντας έξυπνες ιδέες και λύσεις, που το καθιστούν λειτουργικό για όλους.

Το βασικό, λοιπόν, που θα χρειαστείς, αποφεύγοντας τα ογκώδη έπιπλα -που έτσι ή αλλιώς δεν χωράνε- είναι ένα τραπέζι "έξυπνο" και βολικό, που θα καλύψει τις ανάγκες σου, τηρουμένων των αναλογιών στα τετραγωνικά του μπαλκονιού σου. Ε, λοιπόν, στο ΙΚΕΑ θα βρεις αυτό το κομμάτι που αγοράζουν πλέον όσοι έχουν μικρό μπαλκονάκι και κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ.

μικρό μπαλκόνι με τραπέζι και φυτά
Shutterstock

ΙΚΕΑ: Αυτό το τραπέζι με 29,99 ευρώ αγοράζουν τώρα όσοι έχουν μικρό μπαλκόνι

Με μια καλή προσέγγιση, το μικρό μπαλκόνι μπορεί να γίνει ένας πολυλειτουργικός και ευχάριστος χώρος, όπου θα βρίσκουμε χαρά σε κάθε λεπτομέρεια. Ανθισμένα λουλούδια, που φροντίζουμε με αγάπη, ένα μικρό τραπεζάκι για τον πρωινό καφέ, φωτεινά χρώματα και μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά μας.

small balcony with flowers
Shutterstock

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις αυτό το λειτουργικό τραπέζι, που θα σου λύσει τα χέρια στα λίγα τετραγωνικά που έχει το μπαλκόνι στο σπίτι σου, δημιουργώντας γύρω του τον δικό σου μικρό καλοκαιρινό "παράδεισο", που θα απολαμβάνεις όλη τη σεζόν. Για ποιο λόγο πρέπει να το προτιμήσεις εσύ που έχεις μικρό μπαλκόνι;

  • Είναι κατασκευασμένο από ξύλο ακακίας, ένα φυσικά ανθεκτικό ξύλο λόγω της υψηλής πυκνότητας των ινών του, και αντέχει στις εξωτερικές συνθήκες (ήλιος, βροχή κ.λπ.).
  • Μπορείς να εξοικονομήσεις χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείς, αφού το τραπέζι μπορεί να διπλωθεί.

τραπεζάκι μπαλκονιού ΙΚΕΑ

Τραπέζι τοίχου πτυσσόμενο/εξωτερικού χώρου, ASKHOLMEN - Θα το βρεις εδώ

Πρόταση διακόσμησης: Βάλε επάνω ένα όμορφο κασπό με παχύφυτα, που αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες και σουπλά με φωτεινά χρώματα, για να μοιάζει με μίνι κήπο!

κασπό ΙΚΕΑ

Kασπό CHIAFRÖN, €7,49 - Θα το βρεις εδώ

σουπλά με μοτίβα λεμόνια ΙΚΕΑ

Σουπλά, TORVFLY, €1,49 - Θα το βρεις εδώ