Anne Hathaway: Η Χολυγουντιανή σταρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα - Οι φωτογραφίες στο Ηρώδειο

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram

Ελένη Μπορμπόλη
Collage: Anne Hathaway / Instagram
Collage: Anne Hathaway / Instagram

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ, Anne Hathaway, βρέθηκε φέτος ανάμεσα στους δεκάδες celebrities του εξωτερικού που επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όπως φαίνεται πέρασε υπέροχα.

Σημειώνουμε ότι την 41χρονη superstar εντόπισε ο δημοσιογραφικός φακός τον περασμένο Ιούλιο στο νησί της Ύδρας, το οποίο είναι και αγαπημένος προορισμός πολλών διασημοτήτων του εξωτερικού. Ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Leonard Cohen, ο οποίος διατηρούσε και σπίτι στο νησί, όμως την Ύδρα αγαπούσαν και διασημότητες ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς, όπως η Jackie Kennedy και η Μαρία Κάλλας.

Η Anne Hathaway πέρασε, λοιπόν, μερικές ημέρες χαλάρωσης στο αρχοντικό αυτό νησί, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την οικογένειά της και τον συνιδρυτή του πολυτελούς οίκου μόδας Valentino.

Αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός έχει πλέον επιστρέψει στις ΗΠΑ, η ίδια έκανε προ ολίγου μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία μοιράστηκε μερικά πανέμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Anne Hathaway ποζάρει άβαφη και ανέμελη μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο στο Ηρώδειο.

Διαβάστε επίσης: Anne Hathaway: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της για να δείχνει όμορφη & λαμπερή ακόμη και όταν ξυπνά!

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Anne Hathaway από την Ελλάδα:

Οι celebrities που πέρασαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Σημειώνουμε ότι η Anne Hathaway είναι μια μόνο από τους αμέτρητους διασήμους του παγκόσμιου καλλιτεχνικού jet set (και όχι μόνο) που αποφάσισε φέτος να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Πολλές ακόμα ηθοποιοί του Χόλυγουντ, όπως η Demi Moore, η Jessica Alba και η Kim Catrall, καθώς και διάφοροι τραγουδιστές, όπως ο Joe Jonas και η Kylie Minogue μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ίσως η πιο πολυσυζητημένη επίσκεψη ήταν εκείνη της Kim Kardashian, η οποία έκανε ένα tour στα ελληνικά νησιά, πάνω στην τεράστια θαλαμηγό (αξίας 500 εκατ. ευρώ) του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, Jeff Bezos. Μαζί τους, η αδελφή της Kendal Jenner και η μητέρα της, Kris Jenner.