Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό τους στην Αίγινα - Με πισίνα και θέα θάλασσα

Είναι το προσωπικό τους καταφύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τη σχέση τους μη θέλοντας να μιλήσουν για αυτή, ωστόσο πλέον ζουν το κάθε λεπτό χωρίς να τους νοιάζουν οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι, πάντα όμως κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Προσωπικό τους καταφύγιο είναι το εξοχικό τους στην Αίγινα, όπου περνάνε εκεί αν όχι όλο, μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Πρόκειται για μια πέτρινη μονοκατοικία που έχει τεράστιο κήπο και μεγάλη πισίνα για να κάνουν τις βουτιές τους. Εκεί μάλιστα φέτος γιόρτασαν τα γενέθλια της ηθοποιού με καλεσμένους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Φωτογραφίες από το εξοχικό Αθερίδη - Καρύδη στην Αίγινα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη μας έχει δείξει πολλές γωνίες από αυτό. Είναι πέτρινο, με vintage αισθητική και θέα τη θάλασσα και πισίνα. Είναι ιδανικό και για τον σκύλο της, τον οποίο παίρνει παντού μαζί της.

Αγαπημένη της γωνιά φυσικά είναι η βεράντα της όπου απολαμβάνει τον καφέ της βλέποντας το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, ενώ αγαπημένη της συνήθεια είναι να καλεί φίλους της και να κάνουν μαζί διακοπές.

Το πανέμορφο εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη στο εξοχικό της

Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Σμαράγδα Καρύδη

Το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη

Φέτος ωστόσο Καρύδη - Αθερίδης έκαναν και διακοπές με σκάφος απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά της Ελλάδος, γεμίζοντας με εικόνες και εμπειρίες.

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικές από αυτές τις όμορφες στιγμές. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φαίνονται οι δυο τους να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με βάρκα, χαμογελαστοί και χαλαροί, να κοιτάζονται στα μάτια με το τοπίο της θάλασσας να τους περιβάλλει.

«Παπαγαλάκια σε μικρούτσικη κρουαζιέρα με βάρκα», έγραψε η Σμαράγδα στη λεζάντα της ανάρτησής της, προσδίδοντας μια νότα παιχνιδιάρικης διάθεσης και χαράς στις διακοπές τους.