Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Καμία σχέση με τα κλασικά σπίτια της Αθήνας - Φωτογραφίες από το loft τους στην Αθήνα που πριν ήταν εργοστάσιο

Είναι συγκλονιστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Καμία σχέση με τα κλασικά σπίτια της Αθήνας - Φωτογραφίες από το loft τους στην Αθήνα που πριν ήταν εργοστάσιο

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ βιώνουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους τους, έχοντας δει την οικογένεια της να ολοκληρώνεται με τον πιο τρυφερό τρόπο, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Ο μικρός γιος τους ήρθε στην ζωή τον περασμένο Μάρτιο και η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει.

«Μετά τα παιδιά σκοτωνόμαστε με την Ανίτα, "μπουνιές, κλωτσιές" όλη μέρα. Είμαι τυχερός γιατί νιώθω αγάπη. Αυτός είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Όταν φύγει ο έρωτας σου λείπει. Ο έρωτας ξεθυμαίνει, είναι τους πρώτους μήνες, τα πρώτα δύο χρόνια. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο, βαθιά, και συμπορευόμαστε. Όταν έρθουν και τα πιτσιρικάκια είσαι συνέταιρος πια, κάνεις μία εταιρεία και σκοπός είναι να τα κάνεις ευτυχισμένα, τίμια και ειλικρινή», έχει πει ο γνωστός φωτογράφος για την ζωή τους πλέον με δυο παιδιά.

Όπως έχει λοιπόν αλλάξει η καθημερινότητα τους, έχει αλλάξει και το σπίτι τους, αφού τώρα έχουν δυο παιδικά δωμάτια και όχι ένα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Χάρη Χριστόπουλου - Ανίτα Μπραντ στο Γκάζι

Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος έχουν στεγάσει την οικογένεια τους σε ένα πανέμορφο loft στην περιοχή Γκάζι. Όπως έχει αποκαλύψει, παλαιότερα ήταν εργοστάσιο και όταν έκλεισε το αγόρασε δημιουργώντας μικρά lofts.

«Πριν από μια δεκαετία αποφάσισα να αγοράσω ένα παλιό εργοστάσιο στο γραφικά όμορφο Γκάζι, όπου μέσα σε αυτό υπήρχε και το σπίτι του βιομήχανου. Αφού προχωρήσαμε σε πλήρη κατεδάφιση, μετέτρεψα όλο τον χώρο σε σύγχρονα lofts. Πλέον διαμένω σε ένα από αυτά δέκα χρόνια τώρα και ομολογώ ότι θεωρώ το σπίτι μου τον ομορφότερο χώρο σε όλο τον κόσμο», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Instyle.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι είναι μοναδικό και δεν θυμίζει σε τίποτα στα κλασικά σπίτια. Στον κάτω όροφο υπάρχει το σαλόνι η τραπεζαρία αλλά και η κουζίνα με την διακόσμηση να είναι μίνιμαλ αλλά παράλληλα και... alternative αφού έχει μέσα ακόμα και ένα αυτοκίνητο αντίκα.

Δείτε επίσης: «Έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα κλειστεί στο σπίτι...» - Οι αγκαλιές της Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο μετά τη συγκινητική αποκάλυψή της

Ανίτα Μπραντ Χάρης Χριστόπουλος σπίτι

Από το σαλόνι και γενικά τους κάτω χώρους βγαίνεις στην αυλή όπου το ζευγάρι απολαμβάνει να ψήνει περνώντας χρόνο με φίλους και τα παιδιά του.

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ σπίτι

Στον πάνω χώρο υπάρχει η κρεβατοκάμαρα τους η οποία χωρίζεται με τζάμι από το παιδικό δωμάτιο που είναι ονειρικό.

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ σπίτι Αθήνα