Ναταλία Γερμανού: Με τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι και φωτογραφίες του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού - Το εσωτερικό του σπιτιού της

Σπάνια το δείχνει στα social media της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλία Γερμανού
Instagram / Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της αρέσει να απασχολεί μονάχα με τη δουλειά της και την εκπομπή της, Καλύτερα Δε Γίνεται, που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο κανάλι του ALPHA. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες στα social media της από το σπίτι της.

Αν ρίξει κανείς μία γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα παρατηρήσει πως οι περισσότερες αναρτήσεις της είναι από το πλατό της, όπου παρουσιάζει τα ρούχα που επιλέγει κάθε φορά να φορά στον αέρα ή προβάλλει στιγμές με τους συνεργάτες της από τα παρασκήνια.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε στον αέρα της εκπομπής της

Η σπάνια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της Ναταλίας Γερμανού

Υπάρχουν, όμως, και εξαιρέσεις, με παράδειγμα την χθεσινή (30/4) της ανάρτηση στον προφίλ της, σε story, όπου ανέδειξε μία γωνιά από το σαλόνι της, φωτογραφίζοντας τον σκύλο της πάνω στον καναπέ της. Έχει τεράστια τζαμαρία, την οποία καλύπτει με ξύλινα στόρια, και πίσω από τον μπεζ γωνιακό καναπέ της έχει μία μεγάλη βιβλιοθήκη, γεμάτη με βιβλία και φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό.

Δείτε επίσης: Νίκος Καρβέλας: «Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου και δε τη μισείς;» - Αμηχανία με την ερώτηση του στη Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτός είναι ένας τρόπος για να τον τιμά, αλλά και να τον σκέφτεται κάθε φορά που μπαίνει στον χώρο αυτό. Εκεί έχει και ένα μικρό γραφείο, ενώ στον τοίχο έχει τοποθετήσει κι άλλους διακοσμητικούς πίνακες.

Ναταλία Γερμανού σπίτι
Instagram / Ναταλία Γερμανού