Ξεχώρισε το παγωτό του: Αυτό το ελληνικό ζαχαροπλαστείο βρίσκεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου!

Που βρίσκεται

Instagram
Instagram

Ο κορυφαίος ταξιδιωτικός διαδικτυακός οδηγός TasteAtlas κατόπιν σχετικής έρευνας δημοσιεύει τις γαστρονομικές του λίστες για προϊόντα, φαγητά και συνταγές από όλο τον κόσμο. Για ακόμη μια φορά η Ελλάδα κάνει την εμφάνισή της σε ένα από τα άρθρα του φημισμένου οδηγού. Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει το παγωτό!

Το αγαπημένο γλύκισμα όπως φαίνεται έχει βρει τη θέση σε κάθε γωνιά του κόσμου, με το TasteAtlas να ξεχωρίζει για μας τα 100 πιο εμβληματικά παγωτατζίδικα.

Την πρώτη θέση κατέχει η Gelateria Vivoli, που βρίσκεται στην Φλωρεντίας της Ιταλίας και έχει ισχυρή παρουσία στην ιταλική σκηνή gelato για σχεδόν έναν αιώνα. Αν ποτέ την επισκεφθείτε, δοκιμάστε οπωσδήποτε γεύση κρέμα, που όπως φαίνεται η κορυφαία τους. Μάλιστα, η Ιταλία φαίνεται να έχει την τιμητική της – και όχι άδικα – όπως και η Αμερική με αρκετές διακρίσεις.

Ένα ελληνικό παγωτό φιγουράρει ανάμεσα στα 100 καλύτερα

Ο λόγος για το ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης που βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρα και όπως φαίνεται εντυπωσιάσε τον γαστρονομικό οδηγό. Συγκεκριμένα, η γεύση που ξεχώρισαν είναι η μαύρη σοκολάτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Travelstyle.gr