Καλοκαιρινό πεντικιούρ: Οι πιο hot αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν το 2024

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ανακαλύψαμε τα trends στο πεντικιούρ

Unsplash
Unsplash

Το καλοκαιρινό πεντικιούρ είναι το πρώτο πράγμα που μας απασχολεί μόλις κάποιος προτείνει την πρώτη απόδραση σε μια παραλία. Και αυτό γιατί τα περιποιημένα άκρα σε κάνουν να δείχνεις και να αισθάνεσαι καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα φαίνεσαι πάντα ιδιαίτερα περιποιημένη χωρίς να έχεις προσπαθήσει πολύ.

Πριν κλείσεις το ραντεβού σου διάβασε παρακάτω ποιες αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν στις παραλίες φέτος το καλοκαίρι.

Ιωσηφίδου Ελένη

Οι πιο hot αποχρώσεις για το απόλυτο καλοκαιρινό πεντικιούρ

Ρομαντικό ροδακινί

Το ροδακινί φαίνεται πως είναι το χρώμα της σεζόν και δε θα γινόταν να μην πρωταγωνιστήσει και στα νύχια. Επίλεξε ένα έντονο ροδακινί για να αναδείξει το μαύρισμα σου. Αν από την άλλη προτιμάς το πιο κομψό αποτέλεσμα στο πεντικιούρ η παστέλ απόχρωση είναι αυτό που σου ταιριάζει.


Έντονο φούξια

Το φούξια είναι η σταθερά κάθε καλοκαιριού για όσους αγαπούν τα έντονα χρώματα. Η αντίθεση με το μαυρισμένο σώμα αλλά και τα γαλαζοπράσινα νερά το καθιστούν τάση κάθε καλοκαίρι. Μπορείς να συνδυάσεις ένα έντονο φούξια πεντικιούρ με ένα "ήσυχο" λευκό μαγιό ή να δημιουργήσεις ένα total pink look για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.


Διαχρονικό λευκό

Ένα ακόμα must πεντικιούρ είναι το λευκό γιατί τα συνδυάζει όλα. Είναι κομψό, αναδεικνύει το μαύρισμα, ταιριάζει απόλυτα με οποιοδήποτε μαγιό ή outfit κι αν επιλέξεις. Συνδύασε το με κοσμήματα στα πόδια για να δώσεις ένταση στο αποτέλεσμα ή με ένα διαχρονικό μαύρο ολόσωμο μαγιό με λευκές λεπτομέρεις για την πιο chic καλοκαιρινή εμφάνιση.


Καθηλωτικό κόκκινο

Αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που αγαπούν το κόκκινο, είναι βέβαιο ότι θα το επιλέξεις έστω μία φορά στη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών. Το κόκκινο πρωταγωνιστεί τις τελευταίες σεζόν στις πασαρέλες τόσο στα fashion όσο και στα beauty looks. Σε όποια απόχρωση κι αν το επιλέξεις παραμένει πάντα sexy&chic.


Θαλασσί

Το θαλασσί δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα για ευνόητους λόγους. Αυτή η παστέλ ή αλλιώς baby blue απόχρωση είναι ιδανική για ένα διακριτικό αλλά άκρως καλοκαιρινό πεντικιούρ.