Πεντικιούρ: Βρήκαμε τις 5 top αποχρώσεις που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι!

Δες τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα άκρα σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @deynn_nails
Instagram: @deynn_nails

Και κάπως έτσι έφθασε επιτέλους η ώρα για να φορέσεις τα αγαπημένα σου σανδάλια και να απολαύσεις το καλοκαίρι που είναι μόλις μια ανάσα μακριά. Ωστόσο πριν το κάνεις αυτό θα πρέπει να υιοθετήσεις και το κατάλληλο πεντικιούρ, το οποίο θα αναδείξει τα άκρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τα δοκιμασμένα και αναμενόμενα χρώματα για το πεντικιούρ της σεζόν - όπως το λευκό, το ροζ-φούξια και το κόκκινο - μερικές από τις hot τάσεις για το πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού απλά μπορεί και να εκπλήξουν! Και αυτό γιατί εκτός από τις κλασικές και διαχρονικές αποχρώσεις η σεζόν επιφυλάσσει και κάποιες καινούργιες για τα νύχια σου. Παρακάτω θα ανακαλύψεις μερικές από αυτές. (δες και για τα milky nails, το πιο περιζήτητο μανικιούρ που υιοθέτησε πρόσφατα η Η Anya Taylor-Joy)

Πεντικιούρ: Βρήκαμε τις 5 top αποχρώσεις που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι!

Χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για το πεντικιούρ σου; Εδώ θα βρεις τις πιο καυτές αποχρώσεις πεντικιούρ για το καλοκαίρι του 2024, τις οποίες μάλιστα προτείνουν και οι κορυφαίοι nail artists.

Pearly Mermaidcore

Oι περλέ αποχρώσεις επιστρέφουν δυναμικά στο πεντικιούρ της σεζόν.


Cherry red

To κόκκινο και οι φωτεινές αποχρώσεις είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για ένα σούπερ καλοκαιρινό πεντικιούρ.


Clean & classic

Για τους λάτρεις του μίνιμαλ μανικιούρ η συγκεκριμένη ουδέτερη ροζ απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή.

Chrome-mania

To πεντικιούρ σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι μια καλή εναλλακτική για ένα καλοκαιρινό πεντικιούρ για όσες θέλουν να τολμήσουν κάτι διαφορετικό.

Blue is the new black

Το μπλε σε όλους τους τόνους είναι εντυπωσιακό και αναδεικνύει τέλεια τα άκρα σου. Η κατάλληλη επιλογή για φέτος το καλοκαίρι!