Best-sellers: Τα top must-haves της Sephora Collection που πρέπει να αποκτήσεις ASAP!

Ανακάλυψε τα προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

New season... new me! Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και η ανάγκη για να δώσω έναν αέρα ανανέωσης στο νεσεσέρ μου τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ. Αφήνοντας λοιπόν στην άκρη όλα εκείνα που θύμιζαν κάτι από την περασμένη σεζόν δεν χάνω καθόλου χρόνο και εμπλουτίζω ASAP τη συλλογή καλλυντικών μου με σούπερ προϊόντα φροντίδας που θα με βοηθήσουν να αναβαθμίσω τη ρουτίνα ομορφιάς μου, ενώ παράλληλα προσθέτω στο νεσεσέρ μου όλα εκείνα, τα οποία θα απογειώσουν το φθινοπωρινό beauty look μου με λίγες μόνο πινελιές!

Και εάν αναρωτιέσαι πως θα το κάνω αυτό σου απαντώ αμέσως... Μια επίσκεψη στο αγαπημένο μου κατάστημα Sephora ή απλά ένα κλικάρισμα στο ομώνυμο e-shop (www.sephora.gr) είναι αρκετή για να με εμπνεύσει προκειμένου να δώσω τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης στο νεσεσέρ μου επιλέγοντας, μεταξύ άλλων, κάποια από τα best sellers από τη Sephora Collection.

Τα top must-haves της Sephora Collection που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

Αυτά είναι τα best-seller προϊόντα της Sephora Collection με τα οποία θα κάνεις το τέλειο update στο φθινοπωρινό σου νεσεσέρ, όπως άλλωστε έκανα και εγώ.

neseser_sephora
Shutterstock

Skincare first...

Ο καιρός δεν είναι το μόνο πράγμα που αλλάζει αυτή την περίοδο. Γι' αυτό το λόγο και η χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής μάσκας προσώπου είναι το Α και το Ω που φροντίζω να μην παραλείπω από τη ρουτίνα ομορφιάς μου τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ιδανική επιλογή; Η υφασμάτινη μάσκα προσώπου, Fiber Face mask, Nourishing & Soothing της Sephora Collection με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα καρύδας που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα μου χαρίζοντας του σούπερ θρέψη σε μόλις 10 λεπτά!

sephora_mask

It's glow time!

Για να δώσω έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα μου εφαρμόζω καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα τον ορό Vitamin C+E Super Glow Serum της Sephora Collection, το οποίο με σύνθεση από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης φωτίζει το πρόσωπό μου χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο και ακτινοβολία, ενώ ακόμη το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις προλαμβάνοντας τα σημάδια του χρόνου.

sephora_serum

Cover up

Και επειδή δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του για να καλύψω τυχόν ατέλειες μέσα από ένα φυσικό αποτέλεσμα επιλέγω το concealer Best Skin Ever από τη Sephora Collection, που συνδυάζει το μακιγιάζ με την περιποίηση ενώ παράλληλα φωτίζει το βλέμμα μου. Ακόμη χάρη στην ευεργετική του σύνθεση καμουφλάρει αποτελεσματικά μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια προσφέροντάς μου ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

sephora_concealer

Read my lips

Το ματ τελείωμα είναι το ζητούμενο για ζουμερά και λαχταριστά χείλη, που κλέβουν τις εντυπώσεις αυτή τη σεζόν. Το Soft Matte & Easy Smooth Matte Lip Color μπορεί να δώσει ένα φυσικό ματ σχεδόν αόρατο φινίρισμα με έξτρα διάρκεια, ενώ το υγρό κραγιόν Cream Lip Stain - Matte liquid lipstick με ματ, μακράς διαρκείας σύνθεση χαρίζει πλήρη κάλυψη και έντονο χρώμα στα χείλη μου. Στην περίπτωση που αναζητώ λίγη λάμψη τότε το Outrageous plump effect gloss θα δώσει ένα υπέροχο λαμπερό τελείωμα στα χείλη μου δημιουργώντας παράλληλα ένα juicy εφέ.

lips_sephora

Eyes wide open

Λατρεύω την ένταση στο βλέμμα! Έτσι, επιλέγω μια μάσκαρα, όπως η Size Up από τη Sephora Collection, που θα δώσει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες μου, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και την καμπυλότητά τους. Σε όλα αυτά πρόσθεση ότι η συγκεκριμένη μάσκαρα έχει vegan φόρμουλα και απλώνεται πανεύκολα -κυριολεκτικά σε δευτερόλπετα- χάρη στο λειτουργικό της βουρτσάκι.

sephora_mascara

X-press de-makeup

Η αφαίρεση του έντονου ή και του αδιάβροχου μακιγιάζ μπορεί να γίνει παιχνιδάκι! Πως; Με το Waterproof Eye Makeup Remover της Sephora Collection, που χάρη στα πολύτιμα συστατικά του, φυσικής προέλευσης, απομακρύνει τα υπολείμματα του μακιγιάζ με λίγες κινήσεις, ενώ ακόμη καταπραΰνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος ερεθισμού.

sehora_demakeup

Με αυτές τις beauty προσθήκες από τη Sephora Collection το σίγουρο είναι ότι θα προετοιμαστώ κατάλληλα για τη νέα σεζόν, ενώ τα νέα προϊόντα που θα εμπλουτίσουν το νεσεσέρ μου σίγουρα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μου!

Όσο για το τέλος σου άφησα το καλύτερο... Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις πραγματικότητα με ένα απλό κλικ. Πως; Κατεβάζοντας την εφαρμογή Sephora μέσα από την οποία μπορείς να επωφεληθείς από τα εξαιρετικά προνόμια που σου δίνει αλλά και να ενημερωθείς για αποκλειστικές προσφορές, που είναι διαθέσιμες στο app. Ακόμη μέσα από αυτό μπορείς να παρακολουθείς την παραγγελία σου, ενώ μπορείς να βρεις και το πλησιέστερο κατάστημα που σε εξυπηρετεί για να κλείσεις το ραντεβού σου προκειμένου να βιώσεις μια μοναδική υπηρεσία Sephora. Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξηρή επιδερμίδα; Δες 5 κρέμες που θα την ενυδατώσουν όσο δεν φαντάζεσαι! Που θα τις βρεις & πόσο κοστίζουν;

Αυτό το τρικ με το concealer θα κρύψει τους μαύρους κύκλους μετά το hangover- Δες πως να το κάνεις με λίγες κινήσεις

Beauty best of: Αυτά είναι τα 8+1 top προϊόντα για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα & μακιγιάζ που βρήκαμε για εσένα αυτήν την εβδομάδα!

Skin cycling: O νέος τρόπος για να περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα σου σε 4 νύχτες!

Meghan Markle: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα που δεν αποχωρίζεται με τίποτα!

Iris van Herpen X Aveda: Η υψηλή ραπτική ενώνει τις δυνάμεις της με την ομορφιά με αποτέλεσμα μια συλλεκτική γιορτινή συλλογή με αξεσουάρ μαλλιών!

Black Friday... coming soon: Δες τα προϊόντα - κλεδί στα οποία αξίζει να επενδύσεις και με το παραπάνω!

Αυτή η κρέμα ματιών κοστίζει κάτω από 14 ευρώ και έχει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της!

5 μάσκες μαλλιών κάτω από 6 ευρώ για σούπερ ενυδάτωση & θρέψη που θα χρειαστείς τώρα!

100 years of hairstyles σε ένα βίντεο by Dyson