Το αψεγάδιαστο δέρμα της Reese Witherspoon οφείλεται σε αυτό το serum για ώριμες επιδερμίδες

Ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη με ένα προϊόν!

Το αψεγάδιαστο δέρμα της Reese Witherspoon οφείλεται σε αυτό το serum για ώριμες επιδερμίδες

Η διάσημη ηθοποιός και παραγωγός έχει κατά καιρούς μοιραστεί τη ρουτίνα περιποίησής της για μετά τα 40. Η εμφάνισή της στα βραβεία Emmy 2024 έκανε για ακόμη μια φορά εντύπωση, με το δέρμα της να είναι όπως πάντα λαμπερό και αψεγάδιαστο!

Το Magic Serum Crystal Elixir της Charlotte Tilbury είναι αυτό που έχει εντάξει στη ρουτίνας περιποιήσής της και φυσικά την συνοδεύει και στις σημαντικότερες εμφανίσεις της. Κάνοντας λοιπόν μια μικρή έρευνα, φαίνεται πως το προϊόν αυτό κάνει όντως θραύση!

Το Magic Serum Crystal Elixir της Charlotte Tilbury

Το Magic Serum Crystal Elixir της Charlotte είναι ένας ορός υψηλής απόδοσης που φωτίζει την επιδερμίδα και ενισχύει την ενυδάτωση για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από ενυδατική κρέμα, αντηλιακό και makeup και διαθέτει 20% ισχυρή συγκέντρωση συστατικών σε μια τέλεια σύνθεση με βάση το νερό.

Χάρη στο πολυγλουταμικό οξύ που περιέχει, προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη ενυδάτωση από το υαλουρονικό οξύ και μειώνει τις ρυτίδες και τους πόρους. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί οτι η σύνθεση του περιέχει και βιταμίνη C, που είναι γνωστή για τις ιδιότητές της να φωτίζει την επιδερμίδα, να μειώνει τις σκούρες κηλίδες και να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Η επιστημονικά υποστηριζόμενη φόρμουλα είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ. Παράλληλα με τη βελτίωση της εμφάνισης της ξηρότητας, λειτουργεί ως φίλτρο για πιο γεμάτη όψη, βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών.

Σύμφωνα με χιλιάδες αξιολογήσεις 5 αστέρων στο διαδίκτυο, συντάκες ομορφιές, και επιπλέον την έγκριση άλλων διασημοτήτων, είναι μια αξιόλογη αγορά και αξίζει τα λεφτά της. Όπως διαβάζουμε στις κριτικές, ο ορός εξαλείφει τα ξηρά σημεία και προσφέρει ενυδάτωση, ομοιομορφία, λείανση και σύσφιξη στην επιδερμίδα. Μάλιστα είναι must have για τις ώριμες επιδερμίδες, μειώνοντας τις ρυτίδες και τους πόρους και προσφέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.