Οι καλύτερες θεραπείες προσώπου για να υποδεχθούμε λαμπερές τη νέα σεζόν

Ο καλύτερος σύμμαχος για την αυτοπεποίθησή μας!

Οι καλύτερες θεραπείες προσώπου για να υποδεχθούμε λαμπερές τη νέα σεζόν

Υποδεχόμαστε τη φθινοπωρινή σεζόν και είμαστε έτοιμες να επιλέξουμε την καλύτερη ρουτίνα περιποίησης για λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Ανανεώστε την εμφάνισή σας για τη νέα σεζόν

Νέα σεζόν και όλοι επιθυμούμε να επιστρέψουμε στις υποχρεώσεις μας ανανεωμένοι. Δεν είναι τυχαίο πως αυτή την εποχή, ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα, το μακιγιάζ και το χτένισμα μας και περιποιούμαστε το πρόσωπο και το σώμα μας. Λίγο η ταλαιπωρία της επιδερμίδας που έχει υποστεί από την έκθεση στον ήλιο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και λίγο το γεγονός πως ξέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν θα έχουμε τον ίδιο χρόνο και την ίδια ενέργεια, μας κάνουν να πάρουμε τα μέτρα μας. Για καλή μας τύχη, οι εξελιγμένες θεραπείες για το πρόσωπο επιτρέπουν την ανανέωση του δέρματός μας με τον πιο εύκολο τρόπο και να εντυπωσιάσουμε!

λαμπερό δέρμα Medicosmetic
Shutterstock

Το καλοκαίρι μπορεί να αφήσει την επιδερμίδα σας ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη. Είναι πιθανό να εμφανίσει δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές αλλά και σημάδια πρόωρης γήρανσης λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι απαραίτητο να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας, ώστε να επανέλθει σύντομα και να αποκαταστήσει τη χαμένη της λάμψη και ελαστικότητα. Επιπλέον, η φθινοπωρινή ρουτίνα περιποίησης επιβάλλει πιο πλούσια προϊόντα, αν και η χρήση αντηλιακού δεν παύει να είναι επιτακτική.

Οι καλύτερες θεραπείες για το πρόσωπο για τη νέα σεζόν

περιποίηση ομορφιά θεραπεία
Shutterstock

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο εξελιγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο, αξιοποιώντας τη δύναμη των διαμαντένιων κεφαλών ώστε να αντιμετωπίσει δερματικά προβλήματα όπως η αφυδάτωση, η ακμή, οι δυσχρωμίες και οι πανάδες. Παράλληλα, επαναφέρει τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας και βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες. Αυτή η μη επεμβατική θεραπεία περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: την απολέπιση προσώπου, την ενυδάτωση, τη διόρθωση ατελειών όπως ακμή και ρυτίδες, καθώς και τη συνολική αναζωογόνηση, με αποτέλεσμα ένα καθαρό, απαλό και λαμπερό δέρμα.

Η χαλάρωση, η γήρανση και η πτώση του δέρματος είναι προβλήματα που η ενέσιμη θεραπεία Bio Reformer αντιμετωπίζει μη επεμβατικά. Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη σφριγηλότητα και την υφή του δέρματος τους, καθώς συνδυάζει το υψηλής ποιότητας υαλουρονικό οξύ με έναν ειδικό ενισχυτικό παράγοντα που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Info

Στα εξειδικευμένα ιατρεία κοσμετολογίας, Medi Cosmetic θα βρεις μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προσώπου και σώματος για άντρες και γυναίκες, με κέντρα ιατρικής αισθητικής σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη!

Κέντρα αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic